TEYA DORA ODUVALA SVE U MALMEU: Predstavnica Srbije efektnim nastupom oduševila publiku, na scenu izašla BOSONOGA U LILA HALJINI

TEYA DORA ODUVALA SVE U MALMEU: Predstavnica Srbije efektnim nastupom oduševila publiku, na scenu izašla BOSONOGA U LILA HALJINI

Predstavnica Srbije efektnim nastupom oduševila publiku.

Prve polufinalne večeri na Evroviziji pod rednim brojem 2 nastupila je predstavnica Srbije Teya Dora sa pesmom „Ramonda“. Ona se na bini pojavila u lila haljini, koja simboliše cvet o kojem peva.

Oduševila publiku

Teya Dora
FOTO: ANTTI AIMO-KOIVISTO / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bosonoga je zakoračila na binu i zapevala stihove svoje pesme, koji su oduševili publiku. Scenografija je poprilično bila slična onoj na PZE u Beogradu, s tim što je stena znatno veća, a neverovatni kadrovi polako obilaze svet.

Evrovizija, Evrovizija 2024, Evrovizija 24, Srbija, Teya Dora
FOTO: PRINTSCREEN/RTS

Još za vreme nastupa, društvene mreže su se usijale, a pozitivni komentari samo pljušte, a pojedini navode da je „Oduvala sve u Malmeu“.

Na samom početku pozdravljena je glasnim aplauzom, a tokom izvođenja numere, na bini su se smenjivala svetla ljubičaste boje, koja su ovom nastupu dala posebnu čar.

Evrovizija, Evrovizija 2024, Evrovizija 24, Srbija, Teya Dora
FOTO: PRINTSCREEN/RTS

Na samom kraju, vidno raspoložena Teya Dora pozdravila je publiku.

Efektan nastup

Podsećamo, Teya Dora je ranije otkrila da će nastup na velikoj sceni biti nešto drugačiji.

Teya Dora, Teodora Pavlovska
FOTO: SARAH LOUISE BENNETT, EBU

– Videćemo jer je scena tamo potpuno drugačija. Kroz probe će se sigurno promeniti neki kadar, kako bi sve bilo najlepše. Za sada sam zadovoljna sa svime – rekla je ranije Teya Dora.

Pokupila simpatije

Da je Teya Dora pokupila sve simpatije kako publike, tako i kolega, svedoči i činjenica da su švedski predstavnici Markus i Martinus, koji su pri poseti Beogradu nedavno otkrili kako im se dopada naša predstavnica.

Markus i Martinus
FOTO: CHRISTINE OLSSON/TT / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

– Fascinantna je. Njen performans je vrlo moćan, sa svim tim efektima ljubičaste i oblaka…Takođe, Teya je izuzetna osoba, imali smo prilike da pričamo sa njom. Nadamo se da će ući u finale – rekli su za medije.

autor:http://kurir.rs

 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.