Radila u prosvjeti, pa u policiji: Ko je Dušica Grabović koja je podvodila djevojke

Radila u prosvjeti, pa u policiji: Ko je Dušica Grabović koja je podvodila djevojke

Pjevačica Dušica Grabović umiješana je navodno u slučaj organizovane prostitucije zajedno sa Duškom Banjcem, dok je javnost imala prilike da je upozna kroz rijaliti programe.

Dušica Grabović ima 42 godine, a rođena je u Priboju. Ima starijeg brata, kao i brata blizanca. Završila je Učiteljski fakultet u Beogradu i dvije godine je radila u prosveti, kako je isticala u javnosti. Nakon toga je upisala kurs granične policije na kom se, kako je pričala, dobro pokazala i odmah je dobila posao na aerodromu “Nikola Tesla”.

Međutim, shvatila je da privlači muzika, te je otpočela pjevačku karijeru. Snimila je dosad desetak pjesama, a učestvovala je u rijaliti programima “Farma” i “Parovi”. Dugo je živjela u Australiji, a u pomenutim rijaliti programima bila je bliska sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, Filipom Đukićem i Urošem Ćertićem.

Na Instagramu ima preko 340 hiljada pratilaca, slikala se bez odjeće u mnogo navrata, a javno se hvalila bakšišom od 20.000 evra. Prije dva mjeseca preminuo joj je otac, za kog je bila vezana.

Podsjetimo, pored makroa Duška Banjca, koji je podvodio djevojke zajedno s Nikolom Anđelićem, neke od prostitutki koje su uhvaćene na djelu otkrile su u policiji da im je i Dušica nabacivala klijente.

– Uzimala je 30-40 posto od ukupne dogovorene sume, koja se obično kretala oko 1.000 evra – rekla je jedna od djevojaka prilikom saslušanja.

S obzirom na to da je Grabovićka učestvovala u rijalitijima, sumnja se da je tamo vrbovala djevojke, koje je kasnije podvodila.

– Djevojka koja je uhvaćena u akciji policije je poslije kraćeg odbijanja da progovori, na kraju, sve ispričala o makroima. Pored imena koja su prva isplivala, pojavila su se i nova, pa se tada saznalo i za Dušicu Grabović. Djevojka koja je saslušavana gledala je fotografije osumnjičenih za organizovanje prostitucije, pa je na jednoj prepoznala Dušicu. Rekla je da je ona uzimala dobar procenat od toga. Njoj je išlo 30 ili 40 posto zarade, a to nije mala suma – pričao je izvor za Republiku, prenosi Blic.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.