ŽENE GA PROSTO OBOŽAVAJU, MAGNET ZA LJEPOTICE: Ovo su djevojke Dušana Vlahovića, otkačile za SRPSKIM FUDBALEROM, a jedna je SRPKINJA

ŽENE GA PROSTO OBOŽAVAJU, MAGNET ZA LJEPOTICE: Ovo su djevojke Dušana Vlahovića, otkačile za SRPSKIM FUDBALEROM, a jedna je SRPKINJA

Dušan Vlahović, napadač Juventusa, važi za jednog od najboljih igrača naše reprezentacije, a među ženskom populacijom je i jedan od najpoželjnijih.

Dovode ga u vezu sa mnogim ženama, a direkrno su ga povezali sa tri lepotice – samo jedna je Srpkinja.

Elena Kitić

Prošle godine se u aprilu pisalo da su Vlahović i ćerka Mileta Kitića u šemi.

“Elena i Dušan upoznali su se preko zajedničkih prijatelja koji često, kada se prisete njihovog prvog susreta, kažu da se odmah osetila privlačnost i hemija među njima. Tada su razmenili brojeve telefona i zapratili se na društvenim mrežama. Vrlo brzo odlučili su da uđu u vezu”, tada je neimenovani izvor rekao domaćim tabloidima. Međutim, to su bile samo glasine. Vlahović ih je demantovao tako što je objavio fotografiju sa anonimnom brinetom, a Elena Kitić je na Instagramu poručila fanovima da ne veruju u sve.

Elena Kitić
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Karolina Stramare

Početkom ove godine pisalo se da je Vlahović osvojio bivšu mis Italije. „Tutosport“ je pisao da se ovaj par sreo u Firenci. Međutim, na Instagramu je Karolina to demantovala.

„Totalno se držim daleko od onoga što se pisalo i od onoga što se piše. Ne znam o čemu pričate sve ovo vreme. Ako ikada bude nešto bilo za priču, prva ću vam reći“, rekla je.

Mariasole Polio

Prelepa Italijanka je glumica i TikTok influenserka, koju je Vlahović navodno ostavio kada je prešao u Juventus početkom godine. Nijedno od njih dvoje nije potvrdilo vezu ni raskid. Glasine je pokrenuo italijanski magazin „Chi“.

kurir.rs/citymagazin

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.