SLAVNA GLUMICA SE POVLAČI ZBOG STRAŠNE BOLESTI: Posljednja uloga pokazala joj koliko je LOŠE

SLAVNA GLUMICA SE POVLAČI ZBOG STRAŠNE BOLESTI: Posljednja uloga pokazala joj koliko je LOŠE

Slavna glumica, Kristina Eplgejt, izjavila je u intervjuu za „Variety“ da bi uloga u seriji „Dead to me“ mogla da bude njena posljednja zbog multiple skleroze.

 

– Džen Harding će vjerovatno biti posljednji lik koji ću glumiti. Sa mojoj bolešću, ne znam koliko sam sposobna da nastavim dalje. Ali ovo je bio dar – rekla je glumica kojoj je multipla skleroza dijagnostikovana početkom prošle godine.

Glumica je otkrila da joj je snimanje pomenute serije pomoglo da shvati u kakvom je zapravo zdravstvenom stanju. Napomenula je da su joj zbog bolesti odgovarale hladne prostorije i da definitivno ne može da radi po 18 sati dnevno, ali i da je autorka serije Liz Feldmen, kao i ostatak ekipe, bila „puni ljubavi“ prema njoj.

– Ako bi ih nazvala ujutru i rekla: „Društvo, ne mogu da siđem niz stepenice“, odgovorili bi: „U redu, nećemo snimati danas. Radićemo druge stvari“. Netfliks nam je čak dopustio da napravimo pauzu od nekoliko mjeseci kako bih mogla da dođem sebi nakon dijagnoze i da se liječim – rekla je glumica koja već razmišlja o nekim drugim poslovima u Holivudu.

Kristina (50) je u avgustu prošle godine na Tviteru prvi put iznela detalje svoje borbe, a nedavno je za „Njujork tajsm“ izjavila:

– Ne mogu da hodam bez štapa. Nikad neću prihvatiti ovo. Ljuta sam.

(Kurir.rs/Ženablic,Foto: Profimedia)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.