Ostaje li Partizan bez jednog od najboljih: Grci zainteresovani za centra crno-bijelih

Ostaje li Partizan bez jednog od najboljih: Grci zainteresovani za centra crno-bijelih

Francuski centar Matijas Lesor ove sezone je izvanrednim partijama privukao pažnju košarkaške javnosti širom Evrope, a to nije promaklo ni brojni klubovima.

Jedan od njih je i grčki Panatinaikos, koji, po saznanjima grčkog Sportala, na svom radaru ima upravo centra Partizana za sljedeću sezonu.

Kako prenosi Sportal,  igrač i njegov agent ostvarili su prve kontakte sa klubom i blizu su sklapanja dogovora, što bi u dobroj mjeri ojačalo unutrašnju liniju “zelenih”.

Na taj način, kada se na sve dodaju još i navodi iz Grčke koji ukazuju na činjenicu da Panatinaikos na radaru ima veliki broj kvalitetnih igrača, stiče se utisak da grčki velikan ima namjere da se vrati na staze slave.

Lesor je ove sezone napravio pravi bum sa Partizanom, pošto u prosjeku bilježi 12.6 poena i 7.2 skoka, što je dovoljno za prosječan indeks od čak 20 poena.

Pored toga, aktivan je član i francuske reprezentacije, sa kojom ima bronzanu medalju sa Svjetskog prvenstva 2019 godine.

Doživio je veliki napredak pod palicom Željka Obradovića, te sa još uvijek nepunih 28 godina ima vremena da postane jedan od najdominantnijih centara na Starom kontinentu, ukoliko to već nije.

Ostaje nam da vidimo kako će se situacija dalje razvijati, a nema sumnje da bi potencijalni ostanak Lesora u Partizanu bio prilično velika stvar i pojačanje pred narednu sezonu.

autor:srpskainfo.com foto:srpskainfo.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.