Zverev: Pravda je konačno zadovoljena

Zverev: Pravda je konačno zadovoljena

Njemački teniser Aleksander Zverev oglasio se poslije odluke ATP-a da neće preduzimati dalje akcije protiv njega nakon optužbi za porodično nasilje, jer nema dovoljno dokaza.

„Od početka sam govorio sam nevin i poricao sve besmislene optužbe protiv mene. Sarađivao sam u potpunosti sa ATP- om i zahvalan sam im što su istražili cijeli slučaj. Odluku je donijela treća neutralna strana na osnovu svih dokaza. Dobio sam slučaj i pred sudovima u Njemačkoj i Rusiji i drago mi je da je pravda pobijedila“, istakao je Zverev.

Njega je optužila njegova bivša devojka Olja Šaripova, koja je istakla da je prošla emotivnu i fizičku torturu od strane Zvereva u hotelskim sobama na više lokacija tokom 2019. godine. Istraga je pokrenuta 2021. godine i sada je stavljena tačka na tu priču.

„Sada ću konačno moći potpuno da se fokusiram na ono što najbolje radim – da igram tenis. Hvala svim prijateljima i porodici koji su bili uz mene tokom ovog teškog perioda“, zaključio je Zverev.

Nijemac je trenutno na 14. mjestu ATP liste, a na teren se vratio početkom godine u Australiji poslije teške povrede skočnog zgloba u polufinalu Rolan Garosa prošle godine.

autor:ATV

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.