Šta je sve ljubav i šta nije?

Šta je sve ljubav i šta nije?

Ljubav nisu uvijek leptirići u stomaku. Ne mora uvijek ni da se manifestuje brzim lupanjem srca. Ljubav ne moraju da budu neprespavane noći, niti potreba da nekoga impresionirate.

Ljubav nije uvek navala adrenalina, ni osećaj kao da iskačete iz aviona. Ljubav ne mora da bude rolerkoster pun uspona i padova.

Nije uvek ona neverovatna magija kada iznenada shvatite da ste se ludo zaljubili.

Ljubav je zapravo prijatan osećaj, stanje mira. Ljubav je kada ste zajedno u miru i tišini, skladni i zagrljeni.

To je odnos u kojem ste istovremeno najbolji prijatelji i ljubavni partneri.

Ljepša je od leptirića u stomaku, a uzbudljivija od skoka iz aviona. To je prava ljubav.

Ljubav postaje prijatna kada shvatite da vas partner prihvata u potpunosti. On prihvata i vaše mane, čak i one stvari koje skrivate od drugih, pa čak i od sebe.

Vaš savršen partner je osoba pored koje se osećate potpuno svoji, bez igrica, bez pretvaranja. Neko kome vjerujete i čiji zagrljaj je vaš fantastičan oslonac.

Ljubav je kada se volite i zajedno uživate u tišini. Ljubav je kada se u duši osećate mirno i srećno, čak i ako sjedite sa partnerom u različitim sobama, čitate knjigu, gledate u telefon ili igrate video igre.

Ljubav je onaj divan osećaj kada zajedno ležite u krevetu zagrljeni, u tišini, i samo osluškujete vaše sihronizovano disanje.

Osjećate se prijatno samo zato što je vaša bliska osoba blizu: neće otići, neće vas izdati, neće vas prevariti, šta god da se desi.

Ljubav je kada uživate u vašem razgovoru, u slušanju, časkanju, u smijehu…Ljubav je kada vas partner pita kako ste proveli dan ili šta planirate za sutra.

Svaki vaš razgovor protkan je emocijama ljubavi, a ona se osjeća čak i kada zajedno pokušavate da riješite izazov.

Svaka diskusija o muzici, filmovima, životnim pravcima, čak iako podrazumijeva različita gledišta, vama je prijatna.

Ljubav je kada se osjećate slobodno i prijatno jer partneru pokazujete svoje autentično ja, ne skrivajući apsolutno ništa kako biste izgledali privlačnije.

Svaki dan otvarate nove sektore svoje duše, ne strahujući da ćete biti suđeni ili ismijani.

U pravoj ljubavi se ne plašite da vežete punđu na vrh glave i obučete omiljenu haljinu, jer znate da vas partner voli baš takvim kakvi zaista jeste.

Ljubav je posvećenost, podrška i samopouzdanje, piše „lovesensa”.

Ljubav je kada vam je u odnosu sa partnerom sasvim UDOBNO!

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.