„STRELJALA ME JE POGLEDOM, BILO JE UŽASNO“ Zorannah otkrila šok detalje o Baki Prasetu i Anji Bla, njegov potez je BRUKA

„STRELJALA ME JE POGLEDOM, BILO JE UŽASNO“ Zorannah otkrila šok detalje o Baki Prasetu i Anji Bla, njegov potez je BRUKA

Zorana Jovanović Zorannah u svom lajvu žestoko je oplela po jutjuberu Baki Prasetu i njegovoj devojci Anji Bla. Jovanovićevu su pitali da prokomentariše svoj odnos sa Bogdanovom devojkom, što je blogerka iskoristila i otkrila neke nepoznate detalje.

– Streljala me je pogledom i mogu da vam pokažem Bogdanove poruke gde mi se izvinjavao dva dana zbog toga. Bila je užasno neprijatna situacija, nisam ja to izmislila – započela je ona.

– Vi kao da ne znate kojim rečnikom oni komuniciraju i šta sve Bogdan kaže za svoju devojku, to na jedno uvo uđe, a na drugo izađe – istakla je Zorannah.

Mnogi fanovi koji su se u tom trenutku zatekli na njihovom lajvu bili su šokirani budući da nikada o ovome ovako javno nije pričala. Inače, Jovanovićevu su svojevremeno povezivali sa jutjuberom, a ona je tada pričala da su samo prijatelji.

Baka Prase

Jednom prilikom je i bila na večeri sa Bakom i Anjom i tada je isto negativno prokomentarisala Bogdanovu djevojku.

– Na večeri je bio level neprijatnosti, ne mogu da vam objasnim. Ali hajde, kao, nećemo o tome – rekla je Zorana, dok je se po izrazu lica videlo da joj zaista nije prijao izlazak sa njima.

autor;kurir.rs/blic

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.