„Crni vanzemaljac“ uklonio nos i gornju usnu (VIDEO)

„Crni vanzemaljac“ uklonio nos i gornju usnu (VIDEO)

Anthony Loffredo želi izgledati kao „crni vanzemaljac“ pa je iz tog razloga uklonio nos i gornju usnu. Svojim izgledom šokirao je mnoge, ali je odlučan u tome da nastavi modifikovati tijelo.

Pored toga, izrezao je jezik i tetovažama prekrio cijelo tijelo, uključujući kapke. Svoje „putovanje“ nazvao je The Black Alien Project. Hirurške zahvate obavio je u Španiji jer su ilegalni u Francuskoj, gdje je rođen.

Priznao je kako ima poteškoća s govorom zbog uklanjanja gornje usne. Ipak, ne želi odustati od svojih namjera. Rekao je kako sanja o tome da oguli kožu i zamijeni je metalom.

 

Naveo je da će uskoro modifikovati ruke, noge i potiljak. Zahvalio se hirurgu koji mu je uklonio nos, napisavši: „Zahvaljujući tebi mogu hodati uzdignute glave. Ponosan sam na ono što smo zajedno osmislili i uradili.“

U razgovoru za magazin Midi Libre objasnio je kako je od djetinjstva volio transformacije tijela. Radio je kao zaštitar kada je shvatio da želi promijeniti svoj život. Dao je otkaz u 24. godini i preselio se u Australiju.

„Zamišljam kako imam ulogu negativca i noću plašim ljude, naročito u mračnim prolazima. Istražujem odnos između onoga što glumim i pravog sebe“, dodao je.

Izvor: Klix.ba

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.