DNEVNI HOROSKOP: Škorpija ustaje na levu nogu, Ribe nek se pripaze, Vodoliji prošlost „kuca“ na vrata, a vama?

DNEVNI HOROSKOP: Škorpija ustaje na levu nogu, Ribe nek se pripaze, Vodoliji prošlost „kuca“ na vrata, a vama?

DNEVNI HOROSKOP.

Dnevni horoskop za 7. oktobar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 7. oktobar 2023. godine vam donosi manjak energije. Proverite krvnu sliku i gvožđe. Malo ste se preforsirali te je došao trenutak da se posvetite sebi. Obratite pažnju na partnera, nešto ga muči.

BIK

Danas ćete biti ubeđeni da ste u pravu za sve. Ne odstupate tako lako od svojih želja, ali pokušajte da razmislite o kompromisu. To bi vam donelo vin-vin poziciju, pogotovo kada je posao u pitanju. Ljubav ste trenutno prepustili vremenu.

BLIZANCI

Iza vas je težak period. Izašli ste iz njega sa lekcijom više, trudite se da je ne zaboravite. U karijeri vam se otvaraju nove mogućnosti. Probajte sve što mislite da možete, to će vam doneti iskustvo. Budite pažljiviji sa novcem. Slobodni Blizanci uživaju u flertu, oni zauzeti se lome.

RAK

Početak dana nešto napetiji. Obratite pažnju kome se zamerate. Nije isključivo da vam neko stane na žulj. Obratite pažnju na uređaje, mogući su kvarovi. Čuvajte pažljivije dokumentaciju i pazite šta potpisujete. Više se fizički aktivirajte.

LAV

Danas ćete imati potrebu da se dokazujete. Imate i čime. Ali, budite u svemu umereni. Skromnost je vrlina, a to cene vaši ljudi u okruženju. Očekuje vas manji priliv novca za minuli rad. Racionalno ga rasporedite i potrošite. Mogući su bolovi u leđima.

DEVICA

Veoma ste predani poslu i pedantni u svemu što radite. U nečijim očima biste mogli da budete naporni. Dogovor sve rešava, nađite se na pola puta sa sagovornikom. Slobodne Device će poželeti da se smire, dok one zauzete uživaju kraj partnera. Unosite vitamine!

VAGA

Dnevni horoskop za 7. oktobar 2023. godine vam savetuje da se fokusirate na svoj posao. U suprotnom mogli biste da ispadnete „grbavi“. Ukoliko ne umete da rukovodite finansijama, bolje ih prepustite partneru. Slobodne Vage nailaze na zanimljivu osobu. Moguće je i nešto više…

ŠKORPIJA

Danas ćete ustati na levu nogu. Budite više razumnije za druge i pokušajte da izbacite nezadovoljstvo iz sebe. Vežbanje je odlično rešenje. Ukoliko vas nešto više muči ne činite se da porazgovarate sa iskusnim i stručnim ljudima. Moguće su glavobolje!

STRELAC

Nekada je dobro da poslušate savete i ostalih i samo donesete odluku. Slušajući samo jednu stranu nećete doneti jasan zaključak. Jedna osoba vam je pomutila pamet. Nemojte previše da se zalećete. Zauzeti Strelčevi neka bolje balansiraju između posla i ljubavi.

JARAC

Početak dana nešto sumorniji, mogući pad energije, ali sve što terba da uradite jeste da se okružite pozitivnim ljudima. Nemojte previše da cupkate u mestu, ukoliko vam nešto ne prija, razmislite o promeni. U ljubavi očekuju vas manje razmirice. Sve se razogovorom da rešiti.

VODOLIJA

Prošlost vam kuca na vrata. Na vama da li ćete ponovo napraviti grešku ili biti ponosni na sebe. Čuvajte se ogovaranja i budite direktni kao i uvek. Odličan je dan za izražavanje svoje kreativnosti i maštovitosti. Unovčite svoj hobi i umeće. U ljubavi je trenutno mirno more.

RIBE

Dnevni horoskop za 7. oktobar 2023. godine vam savetuje da razmislite o posledicama vaše poslovne odluke. Nekada je dobro da stvari odstoje kako biste hladne glave doneli odluku. Slobodne Vage neka se pripaze laskavih ljudi, one zauzete nek se spreme na kompromis. Odmarajte više!

autor:http://mondo.ba

 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.