DNEVNI HOROSKOP ZA 19. MART: Rakovi u romantičnom raspoloženju, Bikovima se smeše veliki planovi

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. MART: Rakovi u romantičnom raspoloženju, Bikovima se smeše veliki planovi

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop  doneti mnogo sreće.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Astrolog Olga Savić

Dan će krenuti pomalo mutno i statično… možda je to sve posledica fizičkog i mentalnog umora koji vas prati ovih dana. U svakom slučaju – ostatak dana vam donosi jedno dobro raspoloženje i podsticajnu atmosferu. Uživajte.

BIK

Dobro raspoloženje i veliki planovi za ovaj dan, koji će se uglavnom vezivati za kontakte sa prijateljima. Možete povremeno biti malo nervozni zbog sitnih nesporazuma sa voljenom osobom, ali ovo će se već tokom dana pozitivno razrešiti.

BLIZANCI

Moguće je da ćete planove koje ste brižljivo pripremali ipak morati da promenite. Doći će do preokreta, da li kod vas ili kod osoba sa kojima ste pravili dogovore. To ne znači da je ovaj dan izgubljen – naprotiv, lako ćete naći novu zanimaciju.

Zodijak, astrologija, horoskop

Foto: Shutterstock

RAK

Verovatno ćete se probuditi u romantičnom raspoloženju, željni da vreme podelite sa osobom koju volite ili o kojoj razmišljate. Postoji velika šansa da danas ostvarite ljubavni kontakt. Sa postojećim emotivnim partnerom – skladan odnos.

LAV

Jake strasti su aktivne kod vas – verovatno ne možete iz glave da izbacite jednu osobu. Ukoliko se samo malo potrudite, možete ostvariti jači kontakt sa njom. Svoje ostalo slobodno vreme posvetite odmoru, uživanju i opuštanju.

DEVICA

Razmišljanja o voljenoj osobi ili o nekome sa kim ste u prethodnim danima ostvarili jak kontakt, nateraće vas i danas na akciju. Želite da svoje slobodno vreme provedete sa nekim ko vam je blizak. Ostatak dana iskoristite za druženje.

autor:telegraf.rs foto:telegarf.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.