DNEVNI HOROSKOP: Rakove očekuju dobri kontakti, Strelčevi da pokušaju da se opuste i uživaju

DNEVNI HOROSKOP: Rakove očekuju dobri kontakti, Strelčevi da pokušaju da se opuste i uživaju

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

Danas možete pokrenuti promene koje vas interesuju, bilo da je to vezano za poslovni ili emotivni segment. Pravi je momenat da se poradi na muško – ženskim odnosima. Dobra komunikacija, velika strast, uzbudljivi i inspirativni trenuci.

BIK

Tranzitni Mesec u polju ozbiljnih emotivnih partnerstava, ali i ljudi sa kojima dolazite u kontakt daje vam danas veliku priliku da odnose koji su vam bitni sredite. To će povremeno biti zahtevan zadatak, ali ga možete završiti više nego uspešno.

BLIZANCI

Ne dozvolite nekim povremenim nesigurnostima ili padovima raspoloženja da vam pokvare ovako lep dan koji je pred vama. Imate odlične mogućnosti da budete u dobrom kontaktu i sa voljenom osobom, ali i sa prijateljima i članovima porodice.

Zodijak horoskop astrologija

RAK

Tranzitni Mesec u polju ljubavi, zabave, kreativnosti, dobrog raspoloženja i životnih radosti doneće vam podsticajne momente i dobre kontakte sa drugima. Moći ćete da pokažete svu toplotu, harizmatičnost i energiju svoje ličnosti.

LAV

Polje doma i porodice je naglašeno tranzitnim Mesecom i danas bi bio odličan trenutak da se više posvetite ovim svojim relacijama. Možete napraviti velike pozitivne promene, ukoliko se samo malo potrudite. Pokrenite pitanja koja vas muče.

DEVICA

Polje pokreta, dogovora, komunikacije, kontakata sa drugima u vašoj okolini – naglašeno je tranzitnim Mesecom. Pravi momenat da se angažujete prema partneru ili osobi koja vas jako privlači. Uzbudljiva dešavanja vezana za segment emocija.

autor:telegraf.rs    foto:telegraf.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.