Ova tri znaka očekuje odlična sedmica

Ova tri znaka očekuje odlična sedmica

Pred nama je nova sedmica. I dalje smo u vladavini nesputane Vodolije pa će naglasak biti na zabavi, hobijima, učenju i sticanju novih iskustava.

Planetarni uticaji najavljuju uzbudljive događaje, a posebno na intimnom planu pa je ovo vrijeme novih veza i avantura, ali i plodnih poslovnih poduhvata.

Saznajte koji će znakovi imati najviše sreće.

Jarac

Jarci će posjedovati odličnu koncentraciju i bistar um pa će uspješno balansirati između zahtjeva profesionalnog i privatnog života.

Lakoćom će rješavati radne zadatke, a mnoge očekuju nove poslovne prilike i poboljšanje materijalne situacije. Društveni život postaje sve intenzivniji, a česti izlasci samcima će donijeti novu priliku za flert.

Vodolija

I Vodolije se imaju čemu radovati. Otvaraju im se povoljne poslovne mogućnosti. Neker će dobiti zanimljive vijesti koje će im pomoći da povećaju prihode.

Iako će dobro zarađivati, puno će trošiti na zabavu, izlaske i užitke pa neće ostvariti značajniju uštedu.

To im neće biti nimalo važno jer će ove sedmice naglasak ionako biti na zabavi i novim iskustvima.

Vaga

Vage će biti borbene i ambiciozne. Naoružane optimizmom, uspješno će se uhvatiti u koštac s poteškoćama i iz svake krizne situacije izaći kao pobjednik.

Mnoge očekuje napredovanje ili povećanje plate, dok bi neki mogli promijeniti posao.

I intimni život donosi pogodne prilike. Mogle bi se zbližiti s nekim koga će upoznati na poslu ili fakultetu, dok će parovi ostvariti prisan odnos, prenosi „Index.hr„.

autor:ATV

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.