NAJBOLJI RECEPT ZA DOMAĆI SATARAŠ: Savršeno i lagano jelo, a jedan sastojak daje mu posebnu aromu

NAJBOLJI RECEPT ZA DOMAĆI SATARAŠ: Savršeno i lagano jelo, a jedan sastojak daje mu posebnu aromu

Sataraš je mnogima omiljeno jelo, a pravi je brzo i lako.

Sataraš je savršen za lagani, a opet jako fini ručak koji će se odlično uklopiti u najrazličitije gastronomske kombinacije.

I što je najvažnije, svi će u njemu uživati.

Sastojci:
  • 3 veće glavice crnog luka
  • 1/2 kg paprika
  • 1 kg paradajza
  • 1 veći patlidžan
  • so i biber
  • ulje

Sataraš je mnogima omiljeno jelo

Priprema:

Na ulju se izdinsta luk, pa se doda paprika.

Kada paparika omekša dodaje se patlidžan oljušten i isečen na kockice, zatim se nakon 5 minuta dodaje paradajz sečen na kockice.

Sve se dinsta 20-ak minuta, a onda se temperatura na minimum pa se ostavi sataraš da se krčka još jedno 5 minuta, ali poklopljen.

autor: kurir.rs, foto: ilustracija

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.