Zašto muškarci varaju?

Zašto muškarci varaju?

Stranica za pronalaženje vanbračnih odnosa „Victoria Milan” pozabavila se temom – zašto toliko muškaraca vara, pa su odlučili o tome popričati s momcima iz cijelog svijeta. Anketirali su njih 8210 iz SAD-a, Irske, Velike Britanije, Španjolske, nordijskih zemalja, Francuske, Italije, Kanade, Južne Afrike i Poljske.

Željeli su otkriti kakve iritantne stvari kod partnerki ih motivišu da utjehu potraže u naručju ljubavnice. Ovo su najčešći razlozi:

1. Često mijenja raspoloženje

Svi smo ponekad neraspoloženi, ali skloni smo to skrivati od ljudi u čijem se društvu ne osjećamo ugodno. Na početku veze većina pokušava ostati pozitivna i sretna jer je tako lakše privući i zadržati partnera. Međutim, kada veza postajne ozbiljnija i trajnija, tada ‘kočnica’ popušta i dolazi ponekad do erupcije lošeg raspoloženja.

2. Previše je ljubomorna

Čak 96 odsto muškaraca u anketi je reklo da nimalo ne voli takvo ponašanje. Stoga, moguće je da njihove partnerke imaju urođene probleme s ljubomorom, a to je ono što ih vodi u naručje drugoj. S druge strane, možda su ljubomorne zato što osjete da ih njihov dragi već vara.

3. Priča prijateljicama o našoj intimi

Ovakvo ponašanje iritira 93 odsto muškaraca. Što ste duže zajedno, veće su šanse da imate zajedničku grupu prijatelja. Ali, to može biti nezgodno – znati da vaši zajednički prijatelji znaju sve o vašoj intimi.

4. Lako postane nervozna i živčana

I to je ono što muškarce vodi u preljub, jer dok su s ljubavnicama, napetosti te vrste nema pa im je ugodnije ponekad tako provoditi vrijeme. Njih 90 posto se izjasnilo da im to jako smeta.

5. Nikad ne kaže što želi

Prema istraživanju, 89 odsto muškaraca reklo je da im ovo jako smeta. Smatraju da žene ne bi trebale očekivati od svojih partnera da budu intuitivni. One očekuju da će njihov muškarac izdvojiti vrijeme za njih, pomoći im oko kuće i hvaliti ih za njihov trud. Kod ljubavnice je vjerojatnije da će biti direktna, jer imaju malo vremena da budu zajedno.

6. Pronalazi načine za izbjegavanje seksa

Ovakvo ponašanje ljuti 88 odsto muškaraca. Sasvim je normalno da se ženski seksualni nagon smanjuje što je duže u vezi. Više nema početne požude i uzbuđenja zbog novog partnera te se stvari usporavaju u spavaćoj sobi. Istina je, muškarci često imaju jači seksualni nagon od žena pa upadaju u afere kako bi zadovoljili svoje potrebe.

7. Stalno želi osjećaj sigurnosti

Čini se da mnogi muškarci ne žele biti ti koji će partnerki konstantno podizati samopouzdanje oko izgleda. Prema ovom istraživanju, čak 87 odsto muškaraca smatra da je ovakvo ponašanje neugodno, prenosi, yourtango.

8. Želi da podijelimo porciju iz restorana

Čini se da je to loša odlika partnerke za muškarce u ovoj anketi, jer je velikih 65 odsto njih je reklo kako im je to strašno neugodno. Žene koje žele dijeliti hranu uglavnom to čine kako bi se osjećale bližima svojem muškarcu. Neke možda to rade zbog financijske uštede.

9. Postavlja previše pitanja

Da ih to jako iritira izjavilo je 65 odsto jačeg spola. Partnerke često znaju postavljati pitanja jer ih je briga za muškarca i žele biti sigurne da je sve u redu. No oni to ne doživljavaju kao brigu i ljubav već kao iritantno ponašanje.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.