Bjeloruski mediji o pojesti Milorada Dodika

Bjeloruski mediji o pojesti Milorada Dodika

Bjeloruski mediji o pojesti Milorada Dodika

Bjeloruski mediji opširno izvještavaju o posjeti predsjednika Milorada Dodika i delegacije iz Republike Srpske toj zemlji, te predstojećem susretu sa predsjednikom Bjelorusije Aleksandrom Lukašenkom.

– Delegacija Republike predvođena predsjednikom Miloradom Dodikom, od 17. do 19. februara boravi u radnoj posjeti Bjelorusiji.

Predviđen je bogat program posjete, niz sastanaka i pregovora, posjeta nizu industrijskih preduzeća, Nacionalne akademije nauka Belorusije, Državnog univerziteta „Minski naučni i praktični centar hirurgije i transplantologije“ – navodi se na sajtu Belta.by te se dodaje:

– U centru pažnje posjete biće pitanja razvoja bilateralnih trgovinskih odnosa, povećanje saradnje u sferama industrije, zdravstva, nauke i obrazovanja, proširenje bilateralne ugovorne i pravne osnove – navodi se na pomenutom sajtu.

Bjeloruski mediji o pojesti Milorada Dodika

Podsjećamo, danas će biti održano i nekoliko sastanaka u vezi sa privredom i poljoprivredom.

Za sutra je najavljen sastanak predsjednika Dodika sa predsjednikom Bjelorusije Aleksandrom Lukašenkom, a predviđeni su i susreti sa premijerom Bjelorusije i predsjednikom bjeloruske Akademije nauka.

autor: http://atvbl.rs Foto: Belta.by

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.