DNS Bijeljina podržava opoziv gradonačelnika Ljubiše Petrovića

DNS Bijeljina podržava opoziv gradonačelnika Ljubiše Petrovića

DNS i njen predsjednik Nenad Nešić podržavaju najavljeni opoziv aktuelnom gradonačelniku Bijeljine Ljubiši Petroviću, poručio je predsjednik regionalnog odbora i član Predsjedništva ove stranke Savo Popić.

 

„Svi znaju da sam jedan od rijetkih na političkoj sceni Bijeljine koji je u vrijeme izbora 2020. godine podržao Petrovića. To isto je učinio i naš predsjednik Nenad Nešić. Smatrao sam da su gradu potrebne promjene na bolje i iz istog razloga podržavam opoziv sada“, rekao je Popić.

On je, obraćajući se aktuelnom gradonačelniku Petroviću, ocijenio da su imali korektan odnos bez ucjenjivanja tokom zajedničke kampanje.

„Iskreno smatram da niste donijeli dovoljne i prijeko potrebne promjene. Ne spadam u red onih koji kod ljudi i politika traže samo loše i zato želim da kažem da je u Vašem radu bilo i pozitivnih stvari. Ali isto tako, znam da je osoba na Vašem položaju mogla učiniti mnogo više za ovaj grad. Iz tog razloga smatram da niste dorasli poziciji gradonačelnika drugog po veličini grada u Republici Srpskoj“, poručio je Popić gradonačelniku Bijeljine.

Period od dvije godine, smatra Popić, je sasvim dovoljan da se neko snađe i dokaže na poziciji.

„Ili umiješ ili ne, a Vi očigledno ne umijete“, konstatovao je Popić, piše ATV.

Popić je podsjetio da se kao odbornik u gradskoj Skupštini Bijeljine suprostavljao svim lošim politikama i različitim odlukama.

„Nisam gledao od koga i od koje političke opcije dolaze, važno mi je bilo da li je to dobro za grad i građane ili ne“, naveo je Popić.

Gradski odbor SNSD-a u Bijeljini odlučio je u petak, 23. decembra, da bude pokrenut opoziv gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića.

Share

Jedan komentar na “DNS Bijeljina podržava opoziv gradonačelnika Ljubiše Petrovića

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.