Dodik o tvrdnjama Crnatka: Potpuna lažovčina, pogledajte njegov status kod Amerikanaca

Dodik o tvrdnjama Crnatka: Potpuna lažovčina, pogledajte njegov status kod Amerikanaca

Dodik o tvrdnjama Crnatka.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik odgovorio je na tvrdnje potpredsjednika PDP-a Igora Crnatka da se sastao sa Šmitom i poručio da je to potpuna laž.

„Da, bio je Crnadak, vodio zapisnik kada sam bio sa Šmitom“, poručio je Dodik ironično.

Naglasio je da ne može da komentariše najobičnije laži.

„Najobičnija laž, šta da komentarišem, laž? Je li vi znate kako je teško laž komentarisati? Kakva budalaština. Ako je i po čemu ovo vrijeme obilježeno, to je što me Šmit stalno proganja da se sretnemo, mi uporno kažemo: ‘nisi legitiman, nećemo’. To što sam se ja 2010. godine, kada je on bio savezni ministar, sreo službeno s njim, to ništa ne znači. Nije bio ni u najavi, nije bio ni zametnut kao visoki predstavnik. Kakvi su to mozgovi koji tako nešto izjednačavaju?“, rekao je Dodik.

Predsjednik Srpske je poručio da je Crnadak potpuna lažovčina koja ima poseban status kod Amerikanaca.

„Crnadak… Znači, potpuna lažovčina. Pogledajte zapisnike i vidite kakav je status Crnatka kod Amerikanaca. Kaže, ‘samo njega nemojte dirati, on je najbolji za nas'“, kaže Dodik.

Podsjećamo, Crnadak je na Fejsbuku iznio tvrdnje da se Dodik sastao sa Šmitom i „postigao dogovor“.

Crnadak je, bez ikakvih dokaza, iznio niz tvrdnji da je Dodik sa Šmitom postigao dogovor o priznavanju Nijemca za visokog predstavnika, imovini Republike Srpske, i procesu koji se vodi protiv predsjednika Srpske upravo zbog nepoštovanja odluka njemačkog državljanina.

autor:http://avbl.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.