Draško Stanivuković i Miloš Stanišić na ODMORU

Draško Stanivuković i Miloš Stanišić na ODMORU

Draško Stanivuković i Miloš Stanašić

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković juče nije prisustvovao sjednici kolegijuma banjalučke Skupštine, što je izazvalo burnu raspravu među odbornicima. A danas je i poznato gdje se nalazi gradonačelnik.

Stanivuković je bez imalo srama i grižnje savjesti sa odabranom ekipom saradnika, Milošem Stanišićem kao i najbližim saradnikom Nebojšom Drinićem, otišao na kraći odmor dok goruća pitanja u gradu i dalje na njega čekaju, piše portal Banajlučke priče.

Podsjećanja radi, Stanivuković sedmicama unazad odgovornost na alarmantnu situaciju u Banjaluci prebacuje na Skupštinu Grada, a nije udostojio da se pojavi na sjednici Kolegijuma koja se uveliko očekivala.

Umjesto sjednice, Stanivuković sjedi u hladovini…

„Ovako izgleda proces trovanja banjalučke javnosti.

Juče smo zakazali sjednicu Kolegijuma, gradonačelnik je juče mogao reći da danas neće prisustvovati.

A podsjetiću vas obrisao je sa sve i jednog dokumenta obrađivače i ostao je isključivo on kao predlagač i danas se nije pojavio na sjednici.

Kazao je juče predsjednik banjalučke Skupštine Ljubo Ninković.

Nenad Nešić ŠOKIRAO: Miloš Stanišić otišao kod Draška Stanivukovića jer ga “TAMO SRCE VUČE” !!!!

Sada već bivša mlada uzdanica DNS-a u Bijeljini Miloš Stanišić je veliki prijatelj predsjednika GrO PDP-a Banjaluka Draška Stanivukovića.

Posljednji put u javnosti su se pojavili na avantrusitičkoj trci sa preponama na Tari gdje su učestovali kao tim.

“Pomjeriti granice i pobijediti samog sebe ipak je najveći uspjeh koji čovjek može postizati svakog dana. Svakodnevno treba da radimo na ličnom planu, na izgrađivanju svog karaktera kroz testiranje svoje izdržljivosti i savladavanje prepreka joj su ispred nas, a to je put kojim idem svakoga dana. Uvijek je važno imati svoj svijet, vrednovati svoje ideale i ići tim putem čak i onda kada svi sumnjaju, a rezultati će pokazati ispravnost vaših odluka”, napisao je Stanivuković na društvenim mrežama nakon što je prešao 23 kilometra.

Draško Stanivuković od ranije tvrdi da su on i Stanišić veliki prijatelji:

’’On je neko u kome mogu da prepoznam sebe, svoje početke, neko kome su ideja i viši cilj na prvom mjestu. Imamo dosta toga zajedničkog, kao i ja, i Miloš dolazi iz imućne preduzetničke porodice i u politici nije zbog ličnih interesa i privilegija, on je moj prijatelj i saborac“, rekao je Stanivuković.

„Draška sam upoznao sasvim slučajno, kada sam pravio svoje prve političke korake, a danas u njemu imam iskrenog prijatelja, podršku koja mi daje vjetar u leđa za nove radne pobjede. Iako imamo mnogo toga zajedničkog, želja za promjenama u Republici Srpskoj je naš zajednički cilj prema kojem polako, ali sugirno, koračamo krupnim koracima, zaključio je do danas, predsjednik bijeljinskog DNS.

Rekli su jedan o drugom prije nekoliko mjeseci

Koliko su dobri pokzauje i činjenica da je Miloš Stanišić nudio Drašku Stanivukoviću da doveze bager iz Bijeljine u Banjaluku u trenutku kad niko nije želio da sruši terasu Kajaka.

Njegov otac je vlasnik Etno sela „Stanišići“, ekstrmeno su bogati.

Slično kao i Draško Stanivuković nema problem da se skine, pokaže svoje tijelo i na taj način prikupi i političke poene.

Miloš STANIŠIĆ prelazi u PDP?

autor: Faktormagzin/ banjalučkeprice.net

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.