Funkcioneri PDP-a razgovarali sa zamjenikom ambasadora Britanije?

Funkcioneri PDP-a razgovarali sa zamjenikom ambasadora Britanije?

Visoki funkcioneri PDP-a sastali su se jutros u Sarajevu sa zamjenikom ambasadora Velike Britanije u BiH, saznaje Srna iz diplomatskih izvora.

 

Postavlja se pitanje šta su funkcioneri PDP-a tražili na sastanku sa zamjenikom britanskog ambasadora kada je Centralna izborna komisija /CIК/ saopštila svoje podatke, a građani Republike Srpske jasno iskazali izbornu volju!?

Nije poznato šta je bio povod za ovaj sastanak, ali s obzirom na najnoviji zahtjev Jelene Trivić i njene partije – PDP da „izbori u cijeloj Republici Srpskoj budu ponovljeni“, može se pretpostaviti tema razgovora.

Trivićeva je rekla da će tražiti ponavljanje izbora na svim nivoima i moguće da je ovaj zahtjev rezultat sastanka sa zamjenikom britanskog ambasadora.

Trivićeva i PDP kao da su zaboravili da su sinoć proglasili pobjedu i slavili u Banjaluci. Interesantno je da im je tada izborni proces bio regularan, a dan poslije, nakon sastanka sa zamjenikom britanskog ambasadora i, vjerovatno, uputa koje su dobili, zatražila je da izbori budu poništeni, prenosi ATV.

 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.