Selak: Jačati bratstvo srpskog naroda

Selak: Jačati bratstvo srpskog naroda

Jačati bratstvo srpskog naroda.

Sa velikim zadovoljstvom i ponosom Socijalistička partija Srpske podržava Svesrpski sabor koji će se održati 8. juna u Beogradu.

 

Ovaj događaj predstavlja važan trenutak za sve nas, priliku da se okupe Srbi iz svih krajeva i da zajednički radimo na jačanju naših nacionalnih interesa i očuvanju naše kulturne baštine, napisao je na društvenim mrežama predsjednik SPS-a Goran Selak.

 

“Socijalistička partija Srpske je uvijek bila posvećena solidarnosti i jedinstvu našeg naroda. Vjerujemo da je ovaj sabor pravo mjesto za otvoreni dijalog i saradnju, kako bismo zajedno kreirali bolju budućnost za sve građane naših zemalja ali i jačali bratstvo srpskog naroda”, poručio je Selak.

 

On je pozvao sve političke i javne aktere da tih dana budu ozbiljni u namjerama i svom radu, te da pokažu zajedništvo i snagu, jer samo zajedno, prema riječima Selaka, srpski narod će ostvariti ciljeve i očuvati ono najvrednije – istoriju i kulturu, Kosovo i Metohiju i Republiku Srpsku.

 

“Samo ujedinjeni pod trobojkom i Svetom Savi vjerni, Srbi na Balkanu mogu istrajati i trijumfovati u borbi za pravednije društvo i bolju budućnost. To dugujemo našoj djeci ali i našim precima jer nema naroda takvog trajanja i takve posvećenosti idealu slobode kakav je srpski narod”, dodao je lider SPS-a.

 

autor:https://faktormagazin.ba

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.