Jelena Trivić priznala da se sastaje sa njemačkim diplomatama!

Jelena Trivić priznala da se sastaje sa njemačkim diplomatama!

Jelena Trivić priznala je da se sastala sa njemačkim diplomatama.

Do sastanaka je došlo u jednom banjalučkom hotelu a Trivićeva je na Instagramu objavila fotografiju sa susreta te posredno potvrdila da se razgovaralo o njenom budućem političkom angažovanju.

„Danas sam se sastala sa Manuelom Saracinom, specijalnim izaslanikom njemačke vlade za Zapadni Balkan. Tema razgovara bili su prethodni izbori i sve ono čemu je javnost mogla da svjedoči, kao i moje viđenje budućih političkih kretanja u Republici Srpskoj. Izrazila sam svoju posvećenost borbi protiv korupcije, pravnoj državi, ekonomskom razvoju i regionalnoj stabilnosti.“. Napisala je Trivićeva uz fotografiju sa sastanka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Trivić (@trivic_jelena)

Podsjećamo, pojedini mediji danas su objavili da Trivićeva novu političku partiju pravi uz pomoć stranih diplomata, prije svega Njemačke.

Tanjug-srpske.com: Jelena Trivić na sastnaku sa predstavnicima njemačke amabasade?

autor:faktormagazin, foto: IG Jelena Trivić

Share

2 komentara na “Jelena Trivić priznala da se sastaje sa njemačkim diplomatama!

  1. Jadnica da se kandiduje za presednika nemacke! posto je srpski narod ne zeli mozda nemcima treba da zameni berbokovu jer berbokova lupa gluposti 300 na sat. hahaha iste su i po ponasanju.

  2. Jelena otisla da vrati pare koje su nijemci ulagali u nju i skolovali a ona izgubila izbore. Vrati koko sto si pozobala, nema kod svabe nista dabe.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.