Lideri PDP-a doživjeli debakl u Prijedoru: Opštinski odbor podržao saradnju sa SNSD-om

Lideri PDP-a doživjeli debakl u Prijedoru: Opštinski odbor podržao saradnju sa SNSD-om

PDP u Prijedoru ostaje u neformalnoj koaliciji sa SNSD-om, a lideri ove stranke koji su to pokušali da promjene doživjeli su pravi debakl u gradu na Sani, saznaje ATV.

izvor: ATV

Kako saznajemo od izvora iz PDP-a, sinoć su u Prijedor na sjednicu Opštinskog odbora došli prvaci ove partije, Branislav Borenović, Draško Stanivuković, Jelena Trivić, Mira Pekić, Perica Bundalo i Milanko Mihajlica te pokušali da ubijede Opštiniski odbor da podrži kandidata DNS-a za gradonačelnika Prijedora.

Kako nam je rečeno, nakon što su svi „ispričali svoju priču“, članovi odbora su se oštro usprotivili tome, te poručili da ostaju za saradnju sa SNSD-om, te da neće koaliciju sa DNS-om.

Naš izvor otkriva da kada je predsjednik PDP-a vidio „raspoloženje“ za njegove ideje, brzo je odustao od plana, te poručio da je to samo „informacija“, te da se ne mora glasati.

Izvor ATV-a kaže da je Draško Stanivuković ranije napustio sastanak, a 45 od 47 članova odbora podržalo nastavak saradnje sa SNSD-om.

„Borenović ne smije ići protiv njih, a ne može ih izbaciti, jer je su složni, pa bi morao da izbaci kompletan odbor“, kaže naš izvor.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.