Ljut na gradonačelnika vraća Plaketu Grada Banjaluka

Ljut na gradonačelnika vraća Plaketu Grada Banjaluka

Tadić planira da vrati Plaketu Grada Banjaluka: Smatram da ne zaslužujem priznanje koje sam dobio

 

Imajući u vidu da sam ove godine dobio plaketu Grada Banjaluka za sve ono što sam do sada uradio u sklopu Atletskog kluba invalida Vrbas i Banjalučke trkačke lige, kao i obećanja podrške u ovih prethodnih par godina koja se nikada nisu obistinila, smatram da ne zaslužujem priznanje koje sam dobio i isto ću u narednim danima vratiti Gradu Banjaluka, napisao je na društvenim mrežama poznati banjalučki humanitarac Duško Tadić.

Tadić ističe da se uvijek trudio da za svoju Banjaluku i Republiku Srpsku uradi nešto što će biti od koristi za društvo i sve sugrađane bez bilo kakve lične koristi.

“Jedna od tih stvari je i trka Trčimo za Srpsku, poklon svim sportistima, rekreativcima i svim drugim sugrađanima povodom Dana Republike Srpske koja nažalost nikada nije dobila podršku, iako su je u proteklim godinama mnogi obećali. Više se nećemo spuštati na nivo da bilo koju instituciju molimo za podršku manifestacije povodom Dana Republike Srpske, ali nećemo ni odustati od onog što smo zajedno gradili godinama, makar budemo morali prodati svu klupsku imovinu za organizaciju na nivou kakvom trka pod ovim nazivom zaslužuje”, naglasio je Tadić.

On dodaje da će se naredne godine potruditi za još jedno izdanje trke “Trčimo za Srpsku”, a nakon toga trka povodom Dana Republike Srpske biće premještena u neki drugi grad koji će, kako kaže, imati razumijevanje za ovu manifestaciju.

“Trkači i svi ostali prijatelji trke spremite se za 22. januar 2023. godine kada ćemo zajedno prodefilovati kroz najveći grad Republike Srpske, jer od Republike Srpske i trke povodom Dana Republike Srpske nema odustajanja”, zaključuje Tadić.

autor:bl portal, foto: bl portal

 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.