Masovna TUČA u Bratuncu – Potukle se pristalice suprostavljenih političkih blokova?

Masovna TUČA u Bratuncu – Potukle se pristalice suprostavljenih političkih blokova?

Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju je fizički obračun suprostavljenih političkih blokova i njihovih pristalica u Skupštini opštine Bratunac, odnosno članova grupe koja vodi kampanju za smjenu aktuelnog načelnika opštine Srđana Rankića i onih koji ga podržavaju.

Policija u Bratuncu danas je uhapsila više osoba nakon fizičkog obračuna u tom mjestu, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik odakle dodaju da su i ljekarsku pomoć zatražila tri osobe.

Policiji je danas u 10.15 časova prijavljeno da je više osoba narušilo javni red i mir u jednom ugostiteljskom objektu.

Nakon ovog događaja ukazana je ljekarska pomoć u lokalnom Domu zdravlja licima M.G. i J.M.

Iz policije dodaju da je ubrzo nakon toga na trgu u Bratuncu došlo do novog narušavanja javnog reda i mira, pa su policijski službenici lišile slobode više lica, a lice D.Ž. javilo se u Dom zdravlja zbog povreda zadobijenih u tuči.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu tjelesna povreda.

U toku je utvrđivanje svih činjenica i okolnosti, nakon čega će Osnovonom javnom tužilaštvu Bijeljina biti podnesen izvještaj o ovim izgredima.

Pogledajte VIDEO:

https://aloonline.ba/vijesti/sou-u-bratuncu-na-sred-trga-potukli-se-clanovi-dvije-politicke-partije-troje-zavrsilo-u-hitnoj/

autor: aloonline/faktormagzin , foto: alooline

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.