Mirko Šarović i Jelena Trivić „PUKLI“ u Istočnom Sarajevu?!

Mirko Šarović i Jelena Trivić „PUKLI“ u Istočnom Sarajevu?!

Dugo najvaljivana i cijeli dan promovisana tribina Mirka Šarovića i Jelene Trivić večeras u Istočnom Sarajevu, tačnije u uporištu SDS-a Istočnoj Ilidži, večeras je okupla jedva stotinjak ljudi. Javili su čitaoci Faktormagzina. 

Kako kažu ti izvori, više je ljudi bilo u terasama okolniih kafića nego na samoj tribini.

Jelena Trivić provela je cijeli dan u rodnom gradu predsjednika SDS-a, a tokom dana su „prva linija odbrane“ ove partije u Istočnom Sarajevu, Darko Babalj i Marinko Božović, PDP-ovog kandidata za predsjednika Republike Srpske, vodili po događajima koje je organizovala opština Istočna Ilidža čiji je načelnik Božović.

Слика може припадати 9 особа, људи стоје и пут

Čak je i Mirko Šarović, lider SDS-a objavio na mrežama da je Jelenu Trivić ugostio u porodičnom domu ali se na fotografijama ne vidi „porodično druženje“ o kojem je obavijestio javnost.

Da je stranački skup dva kandidata „propao“ dokazuje činjenica da su oboje na društvenim mrežama objavili tek jednu fotografiju ali ne da se vidi skup već samo pult sa kojeg su govorili.

autor:faktormagazin, foto:SDS/Mirko Šarović FB

Share

Jedan komentar na “Mirko Šarović i Jelena Trivić „PUKLI“ u Istočnom Sarajevu?!

  1. SDS I PDP PUKLI SU DAVNO DAVNO SU POSTALI SLUGE AMBASADA I BAKIRA ZA RUSENJE SRPSKE SA SMITOM, KO CE OVE PODRZATI? SAMO SRPSKI IZDAJNICI I BOSNJACI.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.