Mirko Šarović otpisao Nebojšu Vukanovića – Dobar je momak ali kandidat MORA biti iz SDS-a

Mirko Šarović otpisao Nebojšu Vukanovića – Dobar je momak ali kandidat MORA biti iz SDS-a

Predsjednik SDS-a, Mirko Šarović gostovao je popodne na Federalnoj televziji. 

Govoreći o kandidatima za dvije najvažnije funkcije koje dolaze iz Republike Srpske  konačno je rekao da jedno mjesto pripada SDS-u.

Nebojiša Vulanović je dobar momak ali kanidadat za jednu od dvije ikonosne funkcije mora biti iz SDS-a.

Rekao je Šarović.

Budući da je PDP već kandidovao Jelenu Trivić, drugi kandidat je iz SDS-a.

„Svojevremeno sam Vukanoviću govorio da treba da udje u SDS. Moraće biti jedan od nas i tada će imati šansu za bilo štaa u SDS -u. No, on je slobodnjak i vjerovatno mu partijska stega teško pada. On je sjajan momak, dobar poslanik i moja ponuda je stalno otovrena. Ja sam mu pošteno rekao, kandidat za jednu od funkcija mora biti iz SDS-a.“ Jasan je Mirko Šarović.

Time su u vodu pale sve ideje Nebojše Vukanovića da bi on mogao najbolji kandidat za srpskog člana Predsjedništva ujedinjene opozcije.

Vukanović se , više puta, samokandidovao ali još uvijek nije imao snage da to učini i definitvno.

Ovom Šarovićevom izjavo sve njegove da će biti zajednički kandidat su pale u vodu.

Jedina nama mu je da se učlani u SDS jer Šarović nije rekao da Vukanović ne može biti već da kanididata mora biti neko iz SDS-a.

Nebojiša Vukanović jeste član Kluba poslanika SDS-a u Narodnosj skupštini i izborio je poslanički mandat na listi ove stranke ali nikada nije bio njen član.

On je predsjednik Pokreta za pravu i red i već ranije je najvaljivao da ide sa svojom listom za Narodnu skupštinu te da nikada neće biti član ni jedne druge stranke.

Ovim potezom Mirka Šarovića i definitvno je ispao iz trke za člana Predsjednisštva BiH kojeg bi kandidoavao ili podržao SDS.

autor:faktormagazin.ba, foto i video: federalna.ba

Share

2 komentara na “Mirko Šarović otpisao Nebojšu Vukanovića – Dobar je momak ali kandidat MORA biti iz SDS-a

  1. Vukanovic ode u Trebinje da trijebi traceve ko je gde je zasto je ovo ono.Pametni narod ga ignorise nece da obraca paznju sto ih napada jedan nebojsa. Ne daju mu priliku da se obracunavaju sa njim ni sudom ni preko medija. Ostade srpski komsic ko strasilo u kukuruzu. ha ha ha..

  2. Nebojsa drzi se ti svoje ako te jos hoce nazad da prime bn tv. za drugo i nisi ti si za njih skupljao traceve i slao sad mozda te nece, jer si prestario i vrijeme ti je za penziju.hahaha

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.