Mjere bezbijednosti kao kad je dolazio Papa ili Lavrov!

Mjere bezbijednosti kao kad je dolazio Papa ili Lavrov!

U Banjaluci za nekoliko dana počinje najveći tenski turnir ikad održan u Republici Srpskoj.

Očekuje se dolazak više hiljada gostiju kao i nekoliko tenskih velikana, veliki broj sportskih radnika regiona te nekoliko stotina zvanica.

Prema informacijima Faktormagzina, MUP Republike Srpske vrlo ozbiljno je shvatio zadatak obzebjeđenja ovako velikog događaja.

Preduzete su sve mjere koje „traži“ organizacija ovakvog turnira ali MUP još dodatno vrši provjere.

U okolini Parka Mladen Stojanović, centra grada i svih hotela preduzimaju se posebne mjere i radnje a izvori iz policije kažu da se radi na niovu kao kad su u Banjaluku dolazili Papa ili ministar spoljnih poslova Rusije, Sergej Lavrov.

Stanari okolnih zgrada su upozoreni kako i kad otvaraju prozore, provjeravaju se šahtovi, ulazi i prolazi.

Jednostavno, ništa se ne prepušta slučaju, kažu izvori Faktormagzina.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske za Srpskainfo su istakli da oni preduzimaju sve potrebne mjere i radnje kako bi predstojeći teniski turnir Srpska open u Banjaluci protekao u povoljnom bezbjednosnom ambijentu.

– Policajci su u stalnom kontaktu sa organizatorima turnira, kako bi se ispoštovali svi bezbjednosni aspekti i procedure koji predstavljaju standarde ove vrste turnira. Ministarstvo će na vrijeme informisati građane o načinu ulaska i ponašanja posetioca za vrijeme održavanja turnira – istakli su iz MUP RS za Srpskainfo. 

autor:Faktormagzin/srpskainfo, foto: srpskainfo

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.