Nebojša Vukanović ĆUTI treći dan – Za njega se sastanak sa Šarovićem, Trivićkom i Borenovićem nije ni dogodio!

Nebojša Vukanović ĆUTI treći dan – Za njega se sastanak sa Šarovićem, Trivićkom i Borenovićem nije ni dogodio!

Nebojša Vukanović već treći dan ništa nije rekao o sastnaku sa liderima opozcije Jelenom Trivić, Mirkom Šarovićem i Branislavom Borenovićem.

Dok su njih troje jedva dočekali i na sva zvona objavili da se sastanak održao Vukanović je , uz put, u svom jednom videu sonoć u pola rečenice rekao da će uskoro objaviti šta je stvarno dogovoreno te da će biti zanimljivo.

Sastank mu očigledno nije bio važan jer zadnja tri dana piše i gvori isključuvo o „uspjehu“ protesta u Zvorniku i pripisuje zasluge za organizaciju tog skupa.

Cijelo vrijeme potencira Listu za pravdu i red, ni jendom riječu ne govori o opoziciji a posebno ne o „slavodobitnom“ i više mjeseci iščekivanom sastnaku lidera opozicije.

Proteklih mjeseci Vukanović je napadao lidere opozicije kako ga ignorišu i ne zovu na sastnake a kad je do susreta konačno došlo, on ni riječi.

Po objavama na društvenim mrežama izgleda da je podrška više potrbna Jeleni Trivić i Mirku Šaroviću dok je Vukanović ubijeđen da može sam i da njegova Lista stoji odlično.

Da je drugačije, Vukanović bi jedva dočekao da objavi šta je bilo na sastnaku.

Ovako, šta god kaže u vezi eventulane podrške kandidatima opozicije biće to nevoljko i bez iskrene volje jer mu očigledno nije bilo stalo da se pohvali rezultatima mjeesecima iščekivanog sastanka.

Doduše, ni ostali učesnici nisu djelovali presrećeno.

Čeka se istina sa tog sastnaka i Vukanovićev glas, valjda će prekinuti zavjet ćutanja na ovu temu.

autor:faktormagzin, foto:faktormagzin,Nebojša Vukanović

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.