Nebojša Vukanović: Od Jelene Trivić i Mirka Šarovića NEMAM NI MINIMUM POŠTOVANJA I UVAŽAVANJA

Nebojša Vukanović: Od Jelene Trivić i Mirka Šarovića NEMAM NI MINIMUM POŠTOVANJA I UVAŽAVANJA

Nebojša Vukanović ogorčen je na SDS i PDP. 

Posebno je ljud na Jelenu Trivić i Mirka Šarovića.

Razlog je potpuno ignorisanje njega i njegove Liste za pravdu i red.

Vukanović je na svom sajtu napisao kao ne može podnijeti da suu SDS i PDP zajedno a bez njega napravili politički promo spot.

„Ljudi i funkcioneri iz SDS-a i PDP-a već duže vrijeme ne žele ni u jednom kontekstu da spominju Listi za pravdu i red Nebojše Vukanovića, niti nas zovu na tribine i druge događaje…!“ 

Napisao je ogorčeni Vukanović.

Naravno da ništa nije slučajno.

Možda ignorisanje Nebojše Vukanovića i donosi koji politički poen, svejstan je Vukanović, ali je pitanje kakvi su motivi da se i nakon završetka ove priče o kandidatima nastavi ovakav odnos.

„Nije baš prirodno da SDS-u i PDP-u dajemo sve, najmanje 30 000 do 40 000 glasova za Jelenu Trivić i Mirka Šarovića, biračke odbore u pojedinim mjestima, podršku u odbrani izborne volje građana, posebno u Hercegovini, Zvorniku i Birču, otvorenu javnu promociju i podršku u javnim nastupima i medijima koje kontrolišemo, a da sa druge strane ne možemo dobiti bar minimum poštovanja i uvažavanja.“Napisao je vođa Liste za pravdu i red.

Ignorisanje Nebojše Vukanovića od strane  Jelene Trivić i Mirka Šaorovića može samo napraviti štetu. Zaključio je ogorčeni i samoživi Vukanović.

autor:faktormagzin, foto:faktormagzin

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.