NOVI SKANDALOZNI SNIMAK: „Genocidna tvorevina koja se okotila 9. januara“ Govor mržnje hodže Štulanovića protiv Srpske

NOVI SKANDALOZNI SNIMAK: „Genocidna tvorevina koja se okotila 9. januara“ Govor mržnje hodže Štulanovića protiv Srpske

Snimak dijela njegovog govora objavio je predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić, a na snimku se može čuti više uvreda na račun Republike Srpske.

– Baš zbog te genocidne tvorevine, koja se okotila i zaživila tog 9. januara, u vidu genocidne tvorevine RS… i nad Sarajevom slave tu genocidnu okotinu. Znači, braćo, treba preduzeti sve što je u našoj moći, pa se tek onda osloniti na dragog boga, na međunarodnu zajednicu i na nekog drugog – rekao je Štulanović.

Stevandić je rekao da je “poslije podrške umjesto osude reisa Kavazovića imamu Amiru Muhiću antisrpska histerija nastavljena što dokazuje Muharem Štulanović”.

– A zemlje Kvinte ćute. Kako dalje? – upitao je Stevandić.

Međutim, snimak skandaloznog govora Štulanovića, koji najgrublje vrijeđa Republiku Srpsku, nije nastao nakon slučaja Kozarac, nego nekoliko sedmica ranije, u vrijeme obilježavanja Dana Republike Srpske 9. januara, prenosi Srpskainfo.

Kako god, to ne umanjuje ono što je javno rekao redovni profesor Islamskog pedagoškog fakulteta u Bihaću, teolog i hodža.

Prvo je u hutbi čitao ispovjest izvjesnog Srbina o zločinima nad Bošnjacima u BiH u proteklom ratu, a potom je nekoliko puta Srpsku nazvao „genocidnom“ i pozvao vjernike da nešto učine i da se oslone prvo na sebe.

-Ovdje u džamiji, braćo, a to je surova realnost i mnogih pojedinaca u našim džamijama i džematima, i sa nama sjedi neko ko je pojedinačno baš zbog te genocidne tvorevine koja se okotila i zaživila tog 9. januara, u vidu genocidne tvorevine „er es“, dana kojeg oni slave, neko je ostao bez 17 članova najbliže rodbine. Koji se, pazite to, nisu izgubili, kako se to zamumuljeno govori, nego su svi pobijeni i poklani samo iz razloga što nisu bili Srbi – priča Štulanović.

Profersor Štulanović u jednom dijelu govora otvoreno nastupa i kao političar ravan onima iz SDA, osuđujući vlast koju na nivou BiH sa SNSD i Miloradom Dodikom pravi sarajevska „osmorka“, odnosno “trojka”.

– Osmorka, petorka, trojka koja to zarad fotelja sve zanemaruje, doći će to ako bog da jednog dana njima na naplatu. I dok se naši političari kao bjesni psi oko plijena otimaju, oko fotelja i ministarstava, izgleda da će oni oličeni u osmorki sada dvojici najvećih nacionalista, protivnika i dušmana cjelovite BiH i Bošnjaka u njoj, dati i pokloniti gotovo sve poluge vlasti. I mogućnost da ostvare svoje svesrpske i svehrvatske interese. Što je najgore – legalno, kroz institucije države BiH – rekao je, između ostalog.

autor:bl portal/srpskainfo, foto: srpskainfo

Share

2 komentara na “NOVI SKANDALOZNI SNIMAK: „Genocidna tvorevina koja se okotila 9. januara“ Govor mržnje hodže Štulanovića protiv Srpske

  1. PONOS JE BITI SRBIN! PONOS JE STO SMO ODGAJANI NA PRAVOSLAVNI NACIN! NIKAD NE POZELI NEKOME ZLO! NIKAD NE DIRAJ TUDE! DOK SU NASE KOMSIJE UCENI DA MRZE SVE STO JE SRPSKO PA CAK I GROBOVE RUSE SA TAKVIM POJEDINCIMA NE VREDI NI SUZIVOT! BRACO NASA SRPSKA BUDI TE MIRNI I VJERUJEMO U BOGA DA NI OVI POJEDINCI NECE DUGO DA SIRE MRZNJU!

  2. Drage nase komsije! Nije bolest sve sto boli! Zivela Vecna Ponosna i Prkosna Republika Srpska! Ziveo Milorad Dodik! Zivela Srbija! Ziveo Aleksandar Vucic! Zivela Belorusija! Ziveo Aleksandar Lukasenko! Zivela Novorusija!Ziveo Vladimir Putin! Zivelo pravoslavlje!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.