Ponorac: Od Banja Luke napravili ste Veneciju, samo fale gondole

Ponorac: Od Banja Luke napravili ste Veneciju, samo fale gondole

Ponorac: Od Banja Luke napravili ste Veneciju, samo fale gondole.
Sekretar Gradskog odbora SPS Banja Luka, David Ponorac istakao je da je gradska vlast dozvolila da ulice Banja Luke budu poplavljene zbog nemara i nerada i pita gradsku administraciju i gradonačelnika Draška Stanivukovića, sta još treba da se dogodi pa da počnu raditi posao za koji ih gradjani placaju.
Ponorac podsjeća da je republički Hidrometeorološki zavod izdao upozorenje i najavio padavine ali grad je bio nespreman i Banja Luka je danas ličila na Veneciju.
Odlukom Skupštine grada izdvojeno je 1,1 milion konvertibilnih maraka za čišćenje i održavanje kanalizacionih odvoda i cijele mreže. Za šta i kako je utrošen taj novac? Danas su svi vidjeli da nije ništa urađeno.
S obzirom na velike poplave širom gradskih ulica, Ponorac javno pita nadležne u Gradskoj upravi, kada je posljednji put naređeno i izvršeno čišćenje odvodnih mreža.
Ponorac, koji je i član Odbora za nadzor i praćenje izgradnje infrastrukturnih projekata grada Banja Luka podsjeća da se iz budžeta izdvaja veliki novac za održavanje odvodnih kanala, ali da je više nego jasno da nadležna odjeljenja ne rade posao u skladu sa svojim nadležnostima.
Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.