Pomoć MLADIMA dobro došla i u pravo vrijeme

Pomoć MLADIMA dobro došla i u pravo vrijeme

Institucije Republike Srpske imaju priliku da pomognu našoj omladini i nikada tu priliku nisu izostavili. To su pokazali i ovaj put!
„Predsjednik Dodik je na ovaj način razmišljao i 10 godina unaprijed. Nije izostavio ni borce koji su odbranili našu slobodu, ni starije koji su gradili ovu zemlju, a omladini od 18 do 30 godina je pomogao da izdrage svoje znanje za bolju budućnost države.“ Smatra Ivona Novaković predsjednik MSD Visegrad.
Riječ je o jednokratnoj pomoći koja će svima nama olakšati i na neki način pomoći da pribavimo sve potrebne materijale i sredstva za nesmetano funkcionisanje i upješan rad u obrazovnoj ustanovi.
Pomoć će osjetiti ne samo studenti, već i njihovi roditelji, staratelji i osobe koje su odgovorne za obrazovanje njihove djece.
„Još jednim gestom je pokazano da Vlada Republike Srpske misli na nas što su i u prethodnom periodu i dokazali, omogućujući: stipendiranje studenata, različite projekte zapošljavanja i samozapošljavanja, projekte stambenog razvijanja kao i povlaštene kredite za mlade. “ Navela je Novaković u pisanoj izjavi.
„Na mladima svijet ostaje, a SNSD je jedina stranka koja podržava, pomaže i promoviše omladinu. Zbog toga pružam punu podršku ovim mjerama uz nesebičnu zahvalnost, nadu da je ovo tek početak kao i da će u narednom periodu uslijediti druge još bolje mjere.“ Zaključila je ona.  
autor:faktormagazin, foto: faktormagzin
Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.