PRODAJU SJEDIŠTE STRANKE – PDP u ozbiljnim problemima?

PRODAJU SJEDIŠTE STRANKE – PDP u ozbiljnim problemima?

PDP prodaje poslovni prostor u centru Banjaluke u kojem se nalazi sjedište partije. Potvrđeno je Faktormagzinu iz više izvora. 

Poslovni prostor nalazi se u ulici Prvog krajiškog korupsa na broju 130 a riječ je o nekih 250 kvadrata korisnog prostora u jednoj zgradi.

U suštini radi se o dva preuređena stana na prvom spratu.

Policija odnijela dio dokumentacije o finansijskom poslovanju PDP

Razlog za prodaju sjedišta partije je, kažu izvori Faktormagzina, finasijske prirode jer je partija zapala u ozbiljne probleme.

Moguće je da je jedan od problema finasijske dubioze i to što je počasnom predsjedniku, Mladenu Ivaniću dodijeljena plata o nekoliko hiljada maraka koju, narvano finansira stranka. Pitaju se naši, očigledno dobro, obaviješteni izvori.

Zanimljivo je da je gradonačelnik Banjaluke i predsjednik GrO PDP-a Banjaluka, Draško Stanivuković obezbijedio nove prostorije za gradski odbor koje se nalaze u ulici Kralja Alfonsa XIII u nesporednoj blizini Gradske uprave pa faktički sjedište strnake koristi samo rukovodstvo ali i Jelena Trivić koja je u sukobu sa Stanivukovićem.

Za koliko se prodaje poslovni prostor koji godina služi kao sjedište PDP-a još nije poznato ali će se vjerovatno i to vrlo brzo saznati kao i gdje će se preseliti partija koju čeka Sabor i vjerovatno novi predsjendik koji će, u zavsinosti ko pobijedti, Stanivuković ili Trivić donositi odluke  o novom poslovnom prostoru.

autor:faktormagzin, foto: faktormagzin

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.