Selak uputio čestitku Vučiću i Vučeviću

Selak uputio čestitku Vučiću i Vučeviću

Selak uputio čestitku Vučiću i Vučeviću.
Socijalistička partija Srpske sa velikim zadovoljstvom čestita koaliciji “Srbija sutra”, predsjedniku SNS-a Milošu Vučeviću, kao i predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, na ubjedljivoj pobjedi na juče održanim lokalnim izborima.
“Ova pobjeda predstavlja kontinuitet velikih uspjeha koje imaju Aleksandar Vučić i Miloš Vučević kao predsjednici SNS-a, što jasno pokazuje da srpski narod prepoznaje i cijeni trud i posvećenost lidera koji rade u interesu naroda i države.
Posebno nas raduje činjenica da je predsjednik Aleksandar Vučić nagrađen od svog naroda jer je u svojoj upornoj diplomatskoj misiji u Ujedinjenim nacijama uspješno odbranio čast i ugled svih nas.
Njegovim neumornim radom dokazano je svijetu da Srbi nisu genocidni narod, već narod koji teži miru, pravdi i poštovanju međunarodnog prava”, napisao je Selak u čestitki.
Selak je poželio puno uspjeha u daljem radu na dobrobit svih građana Srbije, jer prema njegovim riječima, svaki uspjeh Srbije uspjeh je i Republike Srpske. “Građani Srbije su jasno prepoznali svu snagu vizije razvoja koju nudi SNS i značaj projekata koji će trajno unaprediti Srbiju, birajući kontinuitet i stabilnost umjesto politika koje bi sve zaokrenule u drugom smjeru.
Ovo je još jedan dokaz da su birači odabrali odgovorno i vizionarsko vođstvo koje garantuje napredak i prosperitet”, poručio je Sekak. Selak je sinoć bio u izbornom štabu SNS-a prilikom proglašenja pobjede na lokalnim izborima održanim u 89 gradova i opština Srbije.
Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.