OVO JE LAZAR KOJI JE POGINUO SA NIKOLINOM U AUDIJU! Od siline udara iz auta ISPAO MOTOR – „Stao je na noge i bio IZBEZUMLJEN“

OVO JE LAZAR KOJI JE POGINUO SA NIKOLINOM U AUDIJU! Od siline udara iz auta ISPAO MOTOR – „Stao je na noge i bio IZBEZUMLJEN“

Šipovo nezapamćena tragedija

U jezivoj nesreći koja se juče dogodila kod Šipova stradali su Lazar K. (21) i Nikolina P. (21) a kako prenose mediji, Lazar je iz automobila „ispao prvi i nije mu bilo spasa“.

Lazar je sedeo na zadnjem sedištu, a čim je „audi“ udario u kanal pored puta, on je ispao iz automobila.

Nikolina i Mladen, koji se trenutno nalazi hospitalizovan na UKC Srpske, ostali su u kolima dok su se ona prevrtala i završila u obližnjoj njivi.

Devojka je od siline udara ispala kroz zadnju šoferšajbnu dok je Mladen M. (27) jedini ostao živ, verovatno jer je bio vezan sigurnosnim pojasem.

– Kada su ga izvukli stao je na noge, ali je bio izbezumljen. Nalazi se na UKC RS i verovatno će uskoro na kućno lečenje – priča sagovornik upućen do detalja u ovu tragediju.

Prema prvim informacijama ogromna brzina i alkohol doveli su do stravične saobraćajne nesreće. Inače, automobil je uništen do te mere da je iz njega ispao motor.

Sahrana dvoje mladih ljudi biće obavljena čim se završi obdukcija njihovih tela.

NE PROPSUTITE:

Detalji saobraćajne nesreće koja je Šipovo zavila u crno: Nastradali vraćajući se sa svadbe

autor: Kurir.rs/Telegraf/Srpskainfo/

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.