Skandalozno: Gradonačelnik Draško Stanivuković SLAO SVOJE BATINAŠE NA MJEŠTANE DONJIH KOLA

Skandalozno: Gradonačelnik Draško Stanivuković SLAO SVOJE BATINAŠE NA MJEŠTANE DONJIH KOLA

Gradonačlenik Draško Stanivuković juče je na protestu mještana Donjih Kola ispred Gradske uprave posalo svoje“ batinaše“ kako bi izazvali incidenete. 

Protest mještana koju su mirno tražili rješavanje pitke vode u Donjim Kolima u jednom trenutku umalo je prerastao incident kad su se pojavili ljudi koji su nosili transparente protiv predsjednika GrO SNSD-a Banjaluka Vlade Đajića.

Veći sukob spriječila je policija.

Faktor otrkiva da je incidente izazvao Rade Gligić, jedan od glavnih Stanivukovićevih „batinaša“ kojeg često vidimo u prisustvu gradonačelnika, što dokazuju i fotografije sa profila gradonačelnika Banjaluke.

Gligićeva najbliža rodbina je dobro poznata banjalučkoj policiji a očigledno i on obavlja „prljave poslove“ za Draška Stanivukovića.

Neviđena je bruka i sramota što gradonačelnik Banjaluke izaziva incidente i provocira građane koji mirno traže svoja osnovna prava.

Stanivuković je poznat po tome što misli da je narod lud pa se sjećamo da se isti čovjek, tokom izboren kampanje 2020. godine pojavljivao u svim naseljima kao „nezadovoljni građannin“.

https://www.kurir.rs/region/bosna-i-hercegovina/3443031/ko-je-statista-koji-prati-stanivukovica-na-svakom-koraku-pojavljuje-se-u-raznim-spotovima-ali-u-razlicitim-ulogama

Mještani Donjih Kola ispred Gradske uprave tražili vodu i gradonačelnika – Intervenisala i POLICIJA

autor:faktormagzin, foto:faktormagzin

Share

2 komentara na “Skandalozno: Gradonačelnik Draško Stanivuković SLAO SVOJE BATINAŠE NA MJEŠTANE DONJIH KOLA

  1. Sramota koji olos vlada u gradskoj upravi? jasu se izbacuju izmete u gradskoj upravi provode silu nad gradanima. Drasko sramoto gdje si se slikao sa konjima i kako si human i vozis vodu ljudima fuuuuujjjjjjj sramoto jedite ono sto nadete u gradskoj upravi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.