Dodik, Amidžić i Bojić u Trebinju: SNSD za mnoge opštinske odbore već može da proglasi pobjedu

Dodik, Amidžić i Bojić u Trebinju: SNSD za mnoge opštinske odbore već može da proglasi pobjedu

SNSD za mnoge opštinske odbore već može da proglasi pobjedu.

U SNSD-u se ovih dana bave organizacijom partijskog rada. Ovoga vikenda generalni sekretar stranke Srđan Amidžić, zajedno sa organizacionim sekretarom Igorom Dodikom i jednim od potpredsjednika Miroslavom Bojićem, obilazi odbore po Hercegovini.

Novinarima su rekli da je ovo tek prvi krug i da su zadovoljni stanjem na terenu gdje je potvrđeno da je SNSD i dalje najjača partija.

„Ono što vam mogu reći na bazi onoga što smo prošli, za veliki broj ovih opštinskih odbora sada možemo proglasiti izbornu pobjedu, stanje je takvo i mi ćemo nastaviti zajednički na tome da radimo“, rekao je Amidžić.

„Obišli smo do sada nekih 30 opština i ideja nam je da u narednih 10 ili 15 dana obiđemo čitavu Republiku Srpsku i naravno, nećemo stati na tome. Ideja nam je da već narednih mjeseci konstantno obilazimo opštinske i mjesne odbore i da budemo dostupni svima njima. Apsolutno smo opredijeljeni da se posvetimo svakom mjesnom odboru i pojedincu, stranačkom radu“, rekao je Igor Dodik, organizacioni sekretar SNSD-a.

„Možemo sada u ovom momentu reći da smo u mnogim lokalnim odborima spremni za pobjedu i idemo u tom pravcu, dižemo mobilnost stranke, radimo na mnogim aktivnostima“, kaže Miroslav Bojić, potpredsjednik stranke.

„Upravo ovih dana vršimo aktivnosti komunikacije i sa članovima i sa simpatizerima koji žele da čuju šta se uradilo i šta će se raditi u narednom periodu. Mišljenja smo da imamo dobar odziv“, ističe predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Trebinje Luka Petrović.

autor:http://atvbl.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.