Kovačević: Sudite Srpskoj, a presudićete BiH

Kovačević: Sudite Srpskoj, a presudićete BiH

Sudite Srpskoj, a presudićete BiH.

Delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Radovan Kovačević rekao je pred početak ročišta protiv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika da je očigledno da šarada kojoj svjedočimo i danas samo dokazuje da je cilj cijele ove predstave da se ponizi Republika Srpska.

„Kada na ovakav način pokušate da procesuirate  predsjednika Republike Srpske zbog toga što je ispunjavao svoje ustavne obaveze i radio ono što mora da radi kao predsjednik Srpske i da je predsjednik Republike onaj koji izražava državno i nacionalno jedinstvo onda je jasno da je cilj da se ponizi cijela Republika Srpska i njeni građani“, rekao je Kovačević za RTRS.

Kovačević je naglasio da je, zbog hospitalizacije v.d. direktora Službenog glasnika koji je optužen zajedno sa Dodikom, ovo ročište ne može da se održi.

„Oni su bez obzira na to insistirali da se Dodik pojavi danas ovdje samo kako bi se pojavio i kako bi, eto, oni pokazali da mogu kao da naređuju nešto Srpskoj“, kaže Kovačević.

Kovačević je još poručio: „Sudite Republici Srpskoj – presudićete BiH. Ova šarada koju pravite će se vrlo brzo okončati a ta šarada se zove BiH. Građani Srpske ne treba da se brinu niko ne može da je ponizi jer ima volju naroda koja stoji iza predsjednika Srpske i svi smo jedinstveni u odluci da branimo Republiku Srpsku“, rekao je Kovačević.

autor:http://atvbl.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.