Šukalo, Mandić i još četiri osobe saslušane u MUP-u Srpske

Šukalo, Mandić i još četiri osobe saslušane u MUP-u Srpske

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske sinoć su u Banjaluci izvršili kontrolu dva putnička automobila u kojima se nalazilo šest osoba, A.Š., D.S., V.M., S.L. i Z.S., državljani BiH i N.M., državljanin Srbije.

 

Kako saznaje ATV, u automobilima su bili Adam Šukalo, bivši poslanik SNS-a u Skupštini Srbije, Dejan Slijepčević iz Gacka, bivši rukometaš Vladimir Mandić, Slobodan Lazović iz Trebinja te Zlatko Selimović, takođe iz Trebinja.

„Nakon izvršene kontrole lica su pozvana na informativni razgovor u službene prostorije, gdje su ankon uzetih izjava lica napustila slzžbene prostorije“, rečeno je u MUP-u Srpske.

O događaju je obaviješten nadležni tužilac Okružnog javnog tužilaštav Banjaluka.

Podsjetimo, Dejan Slijepšević je saslušan i 22. septembra, nakon kontrole dva vozila na području Gradiške, prilikom kojih je u jednom od vozila pronađeno oko 10.000 evra u apoenima od 100 evra i promotivni materijal SDS-a.

Osim njega tada su saslušane još tri osobe, M.N. iz A.Đ. iz Novog Sada te A.T. iz Laktaša. Za novac koji su nosili se sumnja da je namijenjen kako bi se kupili glasovi za Jelenu Trivić i Mirka Šarovića.

Share

Jedan komentar na “Šukalo, Mandić i još četiri osobe saslušane u MUP-u Srpske

  1. Sukala u zatvor pravio je cirkus na trgu krajine sa Draskom, Jelenom, Vukanovicem, Sarovicem, Borenovicem, Crnatkom i Govedaricom sa cacom Davorom,svi zajedno su se tada borili da ukinu policiju R.Srpske. Sada se bore da ukinu R.Srpsku.Sukalo i svi ovi sa trga su zaradili da budu u tunjicama a ne u NSRS.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.