Vukanova kombi stranka ili kako „Služba” podmeće srpskom Komšiću

Vukanova kombi stranka ili kako „Služba” podmeće srpskom Komšiću

S obzirom na paranoju, da ga prate razne službe, i da je nedavno zabilježeno da je Nebojša Vukanović u jednoj banci, za partijske potrebe, razmijenio i 3.000 funti ta da je u Trebinju jedan račun pokušao da plati tom valutom, srpskom Komšiću predlažemo i nastavak partijske himne:

„Neka znaju stranci, žirafa, zebra i los, svakoga k’o pase, ugrišće za nos, za nos…“

Zavadi pa ne vladaj!

„Zakleo se bumbar u cvijet i u med, da će na livadi da napravi red. Neće tu da vršlja od sad bilo ko, ni zeka ni jaga ,ni koza ni vo…“

Neformalna himna predsjednika Stranke za pravdu i red Nebojše Vukanovića nastala je kao sublimacija dosadašnjih aktivnosti na razbijanju svega što dotakne sa posebnim osvrtom na koalicione partnere.

Do proljeća nije dugo čekati, a tada ističe rok koji je lider stranke obećao simpatizerima, da će u svim sredinama imenovati povjerenike koji će provoditi njegovu politiku pred opšte izbore na koje Stranka za pravdu i red-lista Nebojše Vukanovića izlazi samostalno.

Crven džemper, majko…

Skupovi Nebojše Vukanovića, poznati još i kao „fenomenalno veče u….“, najavljeni samo na društvenoj mreži, do sada su održani u svega nekoliko opština i gradova i za rezultat su imali vrbovanje kadrova Vukanovićevih koalicionih partnera.

Vukan, kako tepa sam sebi, prvo je u Zvorniku iskoristio slabost gradskog DNS-a i za povjerenika imenovao Miroslava –Mišu Ilića.

Ilić se, valjda, za tu poziciju izborio nakon što je prodao sastave lokalnih izbornih komisija Ujedinjenoj Srpskoj i razočaran odlučio da iskoristi svoje veze iz Legije stranaca i okupi družinu na regiji Birač.

Do sada mu je to jedno uspjelo u Osmacima, gdje je u ugodnom ambijentu kladionice, za povjerenika izabrao Tomislava Rakića, kandidata SNSD na prošlim lokalnim izborima sa osvojenih 78 glasova!

Interesantno je da prilikom svake posjete istoku Srpske na Vukanoviću je crveni džemper kao neka vrsta amajlije za uspjeh.

Sjedi dole jadan!

Vukanović je u crvenom džemperu sebi pripisao i rezultat povjerenika za Banjaluku Milana –Minje Savanovića, koji je na listi „Za naša naselja“, sastavljenoj od kandidata iz SDS-a, PDP-a i DNS-a osvojio ukupno 150 glasova u Mjesnoj zajednici Kočićev vijenac.

Žuti džemper Vukan oblači kada rastura Partiju demokratskog progresa.

Još jedno „ugodno” veče u osinjaku SNSD-a u Ribniku iskorišćeno je i za promociju povjerenika, Sergeja Milanovića odbornika u Mrkonjić Gradu.

Diplomirani šumarski inženjer na skupu je okupio svoje radne kolege iz ribničke šumarije, a u odborničke klupe je ušao kao kadar Partije demokratskog progresa sa ukupno 225 glasova.

Mada se skup u Ribniku desio na Dan žena, Vukan i društvo se nisu sjetili da kupe bar dvije ruže koliko je pripadnica slabijeg pola slušalo njegovo „istorijsko izlaganje“.

„Soko zove orla, prijem!”

Vukanoviću je žuta nošnja bila potrebna i u Nevesinju, jer je povjerenik Zagorka Grahovac, koja je takođe nekada bila na listi Partije demokratskog progresa i to kako kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH.

U izbornoj jedinici je osvojila 1.006 glasova i nije bila ni blizu ulaska u skupštinske klupe.

S obzirom na paranoju, da ga prate razne službe, i da je skoro zabilježeno da je Nebojša Vukanović u jednoj banci, za partijske potrebe, razmijenio i 3.000 funti ta da je u Trebinju jedan račun pokušao da plati tom valutom, srpskom Komšiću predlažemo i nastavak partijske himne:„Neka znaju stranci, žirafa, zebra i los, svakoga k’o pase, ugrišće za nos, za nos…“

autor:faktormagazin.ba, tekst je izašao u FM38 štampanom izdanju od 10.marta 2022. godine

Share

Jedan komentar na “Vukanova kombi stranka ili kako „Služba” podmeće srpskom Komšiću

  1. Vukanovic moze da mijenja dempere i ostalo ali mozak nikad , mozak mu je zaribo i nema mu dalje moze poslije izbora srpski Komsic i lazni hrvatski Komsic pod ruku u politicko smece da zavrse gdje im je mjesto.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.