Vukanović kao da je u STRAHU od poteza Jelene Trivić – „Tek ćemo da vidimo KO ĆE SA NJOM“!

Vukanović kao da je u STRAHU od poteza Jelene Trivić – „Tek ćemo da vidimo KO ĆE SA NJOM“!

Nebojša Vukanović o jedinom saborcu sa kojim se još nije otvoreno sukobio priča vrlo oprezno. 

Jeleni trivić je zaželio sreću uz nadu da joj neće uzeti birače.

Vukanović naglašava da ne strahuje kako će se njegovi glasači „odliti“ ka novom pokretu a kada je riječ o budućoj saradnji, ističe da je potrebno znati više detalja o tome kako će se Narodni front pozicionirati na političkoj sceni Republike Srpske, ko će biti najbliži saradnici Trivićke i kakav će joj biti program. Prenosi una.world

I pojedini analitičari su poprilično iznenađeni načinom na koji je Jelena Trivić predstvaila svoju političku partiju.

Komunikolog Mladen Bubonjić kaže za Srpskainfo kako je krajnje neobično da je tako važna vijest saopštena u jednoj video poruci.

– Dakle, nije sazvala konferenciju za medije, nije okupila političke istomišljenike i obratila se javnosti, već je doslovno samo pustila poruku. Možda bi bio jači utisak da se na drugi način predstavila, sa javnom prezentacijom, gdje bi dozvolila da se uključe novinari i gdje bi sve bilo mnogo transparentnije, bez obzira što i sada postoji mogućnost komentara na Fejsbuku. To nije transparentan početak. Daleko od toga da ona radi tajno, ali možemo da vidimo potpuno neprincipijelan politički potez. Kao da smatra da nisu dovoljno vrijedni interakcije sa njom, pa samo u kratkoj poruci im se obraća i to je to. Kao da nema dovoljno povjerenja u ljude koji bi u nju imali povjerenja i da im izađe lice u lice, da se predstavi sa svojom političkom idejom – zaključuje Bubonjić.

autor:Faktormagzin/srpskainfo/una. world , foto: Faktormagzin

Share

Jedan komentar na “Vukanović kao da je u STRAHU od poteza Jelene Trivić – „Tek ćemo da vidimo KO ĆE SA NJOM“!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.