Alegri: U pet dana smo izgubili rad čitavog mjeseca

Alegri: U pet dana smo izgubili rad čitavog mjeseca

Juventus drugu sezonu zaredom ne liči na šampionski klub. Posljednja tri meča tim iz Torina ne zna za pobjedu, a trener Masimilijano Alegri poručuje da su u pet dana izgubili čitav mjesec rada što se dosta reflektovalo na igrače.

 

Koliko su navijači priželjkivali povratak Alegrija na klupu, toliko su od njegovog dolaska priželjkivali Kontea koji je završio sa Juventusom i postao novi trener Totenhema. Stara dama je na sredini Serije A što klub ne pamti od izbacivanja u Seriju B.

„Moramo raditi snažnije. Uz dužno poštovanje, postigli smo 11 golova od 15 timovima koji se nalaze ispod nas na tabeli. Razočarani smo, u pet dana smo izgubili sve što smo radili čitav mjesec“, kaže Alegri koji je prema pisanjima italijanskih medija poslije poraza od Verone ušao u sukob sa šest igrača Juventusa.

Rabio, Kin, Kuluševski, Morata, Bentakur i Artur bili su na udaru trenera zbog, kako navode mediji, nemara na terenu koji je rezultovao porazom protiv Verone, ali očigledno je da im Alegri zamjera zbog loše igre i u prethodnim utakmicama.

Nakon odlaska Ronalda gigant iz Italije nema na radaru velika imena i okrenuli su se mlađim igračima koji ne daju instant rezultate kako očekuje uprava. Problemi počeli odlaskom Ronalda, jer uprava nije obezbijedila zvučna imena koja bi zamijenila sjajnog Portugalca zbog čega je Alegri na startu sezone došao u sukob sa vlasnikom Anjelijem.

Koliko je situacija frustrirajuća u Torinu pokazuje i nedavni snimak Pavela Nedveda koji je iz stadionske lože psovao igrače.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.