De Hea želi u Bajern

De Hea želi u Bajern

De Hea želi u Bajern.

Španski golman David de Hea pregovarao je sa predstavnicima Bajerna oko dolaska u klub, saznaje fudbalski insajder Florijan Pletenberg.

Nekadašnji čuvar mreže Mančester junajteda i Atletika iz Madrida je slobodan u odabiru nove sredine, ali bi uprava Bajerna radije da golman Mančester sitija Štefan Ortega zamijeni povrijeđenog Manuela Nojera.

Njemački Skaj tvrdi da je Bajern razgovarao sa De Heom o potencijalnoj saradnji. Španac je čak pristao i na neminovnost Nojerovog povratka po završetku oporavka, što bi 32-godišnjaka učinilo rezervnim golmanom i znatno umanjilo njegove prilike da redovno bude na terenu.

Uprkos tome što njemački klub ne bi platio obeštećenje ukoliko se odluči da angažuje De Heu, čelnici kluba iz Bavarske su odlučili da je Ortega njihov prvi izbor. Trener Bajerna Tomas Tuhel već je razgovarao sa njemačkim čuvarom mreže.

Ortega je prošlog ljeta pojačao Mančester siti, kada je po isteku ugovora sa Arminijom iz Bilefelda dogovorio saradnju sa klubom sa Etihada. U 14 nastupa za tim koji vodi Pep Gvardiola devet puta je sačuvao mrežu, a primio je samo sedam pogodaka.

autor:http://atvbl.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.