Fantastični Novak se vratio iz mrtvih i prošao u četvrtfinale Roland Garrosa

Fantastični Novak se vratio iz mrtvih i prošao u četvrtfinale Roland Garrosa

Đoković je najbolji.

Novak Đoković demonstrirao je još jednom zbog čega je najbolji teniser svijeta. Nakon gotovo izgubljenog meča, slavio je protiv Fransiska Serundola rezultatom 3:2, u osmini finala Rolan Garosa.

Nakon prvog seta vjerovalo se da će Đoković rutinski završiti ovaj meč. Slavio je sa 6:1 u gemovima za 40 minuta. Već u drugom setu mladi Argentinac je pokazao da nema namjeru da odustane i uz dosta muke u finišu seta napravio brejk i slavio sa 5:7.

Ponesen dobrom igrom nastavio je uvjerljivo i u trećem setu koji je dobio rezultatom 6:3 u gemovima. Đoković je u četvrtom setu izgubio svoj servis i sve je slutilo da će Argentinac nastaviti borbu u Parizu.

Ipak, Novak je i dalje najbolji teniser svijeta. Uspio je da vrati brejk i napravi novi. Tako se uspješno vratio u meč i slavio u četvrtom setu sa 7:5.

Odlučujući set počeo je odlično za Srbina. Nakon uspješnog servis gema, Đoković pravi brejk. Serundola se nakon toga vraća u meč i osvaja odmah Novakov servis. Đoković ponovo u finišu stiže do brejka, nakon čega bez problema svojim servisom potvrđuje pobjedu.

autor:http://atvbl.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.