Edinson Kavani stiže u Boku Juniors

Edinson Kavani stiže u Boku Juniors

Edinson Kavani stiže u Boku Juniors.

Koga god da pitate od fudbalskih navijača, reći će vam da vatreniji ne postoje od Argentinaca, a vjerovatno najvatreniji od svih su fanovi Boke Juniors.

Ovaj kultni klub iz Buenos Ajresa koji igra na podjednako kultnom stadionu Bombonjera, jedan je od najpopularnijih na cijelom svijetu.

Duša koju ima Boka, kao i Bombonjera koja je puna, kakvi god da su rezultati i ko god da je rival, uvijek privlače i mnoge velike fudbalske zvijezde.

Jedna od njih je i Edinson Kavani, koji prema informacijama najpouzdanijeg fudbalskog insajdera, Fabricija Romana, prelazi u Boku Juniors!

Jedan od najboljih napadača svijeta u proteklih 15 godina, iako veteran, sigurno će izazvati pravi zemljotres na Bombonjeri.

Legenda Urugvaja stiže u Boku kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor sa Valensijom i ugovor će uskoro biti potpisan, naveo je Romano.

Nema sumnje, Bombonjera će da se trese kao nikada čim Kavani bude debitovao.

Boka iza sebe ima očajnu sezonu u kojoj joj je večiti rival River Plejt preoteo titulu i to sa 20 bodova prednosti. Boka je kolo pre kraja na osmom mjestu sa 41 bodom, a u poslednjem kolu igra gradski derbi protiv Independijentea.

Nema sumnje, čelnici Boke odlučili su da se ozbiljno pojačaju za narednu sezonu.

autor:http://nezavisne.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.