Englezi vode na poluvrmenu

Englezi vode na poluvrmenu

45 + 2′ – Prilika za Srbiju na samom kraju poluvremena, ali od svega je lopta završila samo u korneru koji je jako loše izveo Mladenović te je poluvrijeme završeno sa prednošću Еngleske.

39′ – Prvi žuti karton na utakmici. Nemanja Gudelj je požutio zbog faula nad Džudom Belingemom.

30′ – Srbija se trgla, ali ne uspijeva da dođe do neke konkretne šanse.

25′ Vlahović je napravio veliku grešku, želio je poprečnu loptu da pošalje Kostiću, ali je ispao, dok je i Pavlović ostao visoko. Kajl Voker, inače jedan od najbržih fudbalera u protivničkom timu, pobjegao je, ali je šutirao pored gola.

20′ Prva prava prijetnja Srbije. Grešku Еngleza iskoristio je Aleksandar Mitrović i uputio snažan udarac ka golu, ali je bio neprecizan.

13′ GOL – Hladan tuš za Srbiju. Orlovi gube. Gol za Еngleze postiže Belingem nakon ubačaja Džuda Sake. Belingema je pokušao da sačuva Andrija Živković, ali nije imao nikakve šanse protiv višeg igrača Еngleske.

6′ Srbija zaprijetila prvi put. Nije to bila Bog zna kakva prilika, ali nakon uvodne ofanzive Еngleske dobro je da su se Orlovi trgli. Kostić je tražio Vlahovića, međutim prebacio je svog saigrača pa su protivnici došli u posjed lopte.

3′ Еngleska krenula ofanzivnije, za sada bez većih prilika.

1′ Počela je utakmica.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.