KASTELJANOS PONIZIO REAL

KASTELJANOS PONIZIO REAL

Fudbaleri Real Madrida su se propisno obrukali pošto su večeras poraženi od Đirone u gostima sa 4:1, a junak utakmici bio je napadač domaćih Tati Kasteljanos koji je postigao sva četiri pogotka za svoj tim.

Prvo je u 12. minuti šokirao Madriđane, pošto je ostao sam na petercu i bez problema glavom loptu poslao u mrežu. Već u 24. minuti bilo je 2:0. Kasteljanos je dobio loptu u prostor i rutinski matirao  Lunina. Do kraja poluvremena Real je smanjio u 34. minuti preko Vinisijusa, pa se sa tim rezultatom otišlo na odmor.

Tek što se krenulo sa centra u drugom poluvremenu novi šok za Real. Lopta je stigla do druge stative gdje je bio Kasteljano i postigao svoj het-trik.

Pogodio je u 46. minutu iz prvog napada u drugom dijelu igre i postigao het-trik. Poker golova zaokružio je u 62. minuti za potop Reala. Gosti su u nadoknadi vremena preko Lukasa Vaskeza smanjili na 4:2, ali više od toga nisu mogli.

Real sada ima 65 bodova, pet više od gradskog rivala Atletika, ali i utakmicu više. U drugoj utakmici odigranoj u ovom terminu Osasuna je kao gost savladala Kadiz 1:0 golom Garsije u 62. minuti. Večeras od 22.00 časova

autor:tiket.ba foto:tiket.ba

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.