Kecman nakon ispisane istorije: Još nismo svjesni šta smo postigli

Kecman nakon ispisane istorije: Još nismo svjesni šta smo postigli

„Ovo je veika stvar za nas, jako veliki uspjeh. Tek kad se slegnu utisci bićemo svjesni šta smo postigli. Čestitam mojim igračima“

Trener košarkaša Igokee Slobodan Kecman sijao je od sreće nakon istorijskog podviga u Bursi.

Igosi su, naime, osvojili premijerno izdanje omladinske Lige šampiona.

I ne samo da su otišli do kraja i podigli pehar, nego su to uradili u velikom stilu, sa maksimalnih šest pobjeda.

„Ovo je veika stvar za nas, jako veliki uspjeh. Tek kad se slegnu utisci bićemo svjesni šta smo postigli. Čestitam mojim igračima na zasluženim pobjedama“, izjavio je Kecman za UNU.

Aleksandrovčani su na parketu bili kaznena ekspedicija. Na startu su deklasirali Ostende (89:70), potom upisali važan trijumf nad Mursijom (77:67), nakon čega su doslovno pregazili Nimburk (112:60).

Hapoel je „odrađen“ sa pola gasa (92:73), prije nego li je u polufinalu na pleća bačen „žilavi“ Ritas (76:72).

Šlag je bio na kraju, bitka sa neporaženim, domaćim Tofašom. Iako se turski sastav pokazao kao ozbiljan rival, na koncu je položio oružje (73:66).

Navedeni podvig dobija na značaju ako se zna da su Igosi prva dva meča odigrali bez ponajboljih igrača Ognjena Stankovića i Ognjena Radošića, koji su „kasnili“ zbog obaveza u prvom timu.

„U svakoj utakmici smo bili jako borbeni. To je ono i što smo najavljivali cijelo vrijeme. Imali smo veliku želju i volju“, dodao je Kecman.

Ekspedicija Aleksandrovčana iz Burse nosi samo lijepe uspomene:

„Mislim da smo se predstavili u lijepom svijetlu, sebe, naš klub, naš grad. Hvala svima na podršci“, zaključio je Kecman, kojeg su igrači „okupali“ po povratku u svlačionicu.

autor: una.world, foto: una.world

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.