Pobjeda Inter Majamija u sjenci povrede Mesija: Napustio teren u prvom poluvremenu

Pobjeda Inter Majamija u sjenci povrede Mesija: Napustio teren u prvom poluvremenu

Pobjeda Inter Majamija.

Inter iz Majamija je pobijedio Toronto 4:0 kod kuće i ostao u igri za plej of u MLS-u, ali veliki problem za tim Tate Martina mogla bi da predstavlja povreda Lionela Mesija.

Jedan od najboljih igrača svijeta napustio je teren već u 37. minutu zbog bola u mišiću. Argentinac prethodno nije išao ni na meč protiv Atlante, jer je osjećao blagi bol.

Da stvari za tim sa Floride budu još gore učinio je Đordi Alba, koji je takođe zbog sličnog problema iz igre izašao dva minuta prije Mesija.

„Nadamo se da nije nešto ozbiljno. Gotovo sigurno neće igrati meč protiv Orlanda za vikend, a vidjećemo da li će biti spremni za Kup Sjedinjenih Američkih Država“, rekao je Martino poslije meča, prenosi Sport klub.

Junak pobjede Majamija bio je Tejlor, koji je ušao baš umjesto Mesija. Dao je dva gola i imao asistenciju. U listu strijelaca su se upisali i Farijas i Kremaši.

Preokret noći u ligi napravio je Los Anđeles Galaksi, za koji je Dejan Joveljić igrao samo četiri minuta u finišu. Tim iz Grada Anđela savladao je kod kuće Minesotu 4:3, iako je gubio 3:1 na poluvremenu. Het – trik je postigao Šarp, a Fagundez je bio strijelac pobjedničkog gola u 82. minutu. Puki i dva puta Hlongvejn su pogodili za Minesotu.

Ostali rezultati:

Montreal – Sinsinati 1:1, Šarlot – Filadelfija 2:2, Kolumbus – Čikago 3:0, Di – Si – Atlanta 1:1, Njujork Siti – Orlando 2:0, Njujork Red Bul – Ostin 1:1, Hjuston – Vankuver 4:1, Sporting – Nešvil 0:3, Sent Luis – Los Anđeles 0:0, Kolorado – Sijetl 1:2, Solt Lejk – Dalas 1:3, Portland – San Hoze 2:1.

autor:http://bl-portal.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.